Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Φεύγει ο Τοροσίδης από τη Ρόμα, αλλά πού πάει; Λέτε;

Φεύγει ο Τοροσίδης από τη Ρόμα, αλλά πού πάει; Λέτε;

Μετά από τρία χρόνια στη Ρώμη, ο διεθνής αμυντικός αποχωρεί από τους Τζιαλορόσι, αφού συμπεριλαμβάνεται στη μαύρη λίστα των Ιταλών. Πού μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του;


Μέρες φαίνεται ότι μετράει στη Ρόμα ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής μπακ βρίσκεται δεδομένα στη μαύρη λίστα της ιταλικής ομάδας και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος άσος, που μέτρησε τη σεζόν που πέρασε μόλις 15 συμμετοχές, δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά και καλείται να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει, μιας και έχει συμβόλαιο με τους "τζιαλορόσι" έως το καλοκαίρι του 2017.

Προφανώς, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, ωστόσο η λογική λέει ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο. Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 31, μπήκε αισίως στα 32 και σε αυτή την ηλικία του δε θα είναι εύκολο να βρει συμβόλαιο σε top ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο παίκτης αναζητά το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και ενδεχομένως μία ομάδα για να κλείσει την πλούσια καριέρα του. Κάτι που, φυσικά, θα μπορούσε εύκολα να βρει στην Ελλάδα και στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Ολυμπιακό.

Δε λέμε σε καμία περίπτωση ότι ο διεθνής μπακ θα ήθελε να επιστρέψει στο Λιμάνι, ούτε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα δείξουν δεδομένα ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει αυτό το ενδεχόμενο, αν ο έμπειρος άσος δε βρει την πρόταση που θέλει στην Ιταλία και από τη στιγμή, φυσικά, που οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν δεδομένα για δεξί μπακ!

Όπως όλα δείχνουν, ο Ομάρ θα αποχωρήσει φέτος από την ομάδα, μιας και υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από καλούς συλλόγους της Ευρώπης, ενώ ήδη αποτελεί παρελθόν ο Σαλίνο, στον οποίο δεν προτάθηκε καν ανανέωση του συμβολαίου του. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ποιος θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κοιτάξει την περίπτωση του "Τόρο" που ψάχνει για ομάδα; Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που τίμησε και με το παραπάνω την ερυθρόλευκη φανέλα και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο στο Καραϊσκάκη...

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες