Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Έρχεται ο Ατζέντης του Σπανούλη με παίκτες στις...βαλίτσες

Έρχεται ο Ραζνάτοβιτς με παίκτες στις...βαλίτσες

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν τα χέρια με τον Βασίλη Σπανούλη και ο αρχηγός θα συνεχίσει στον Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια προκειμένου να ηγηθεί στην προσπάθεια για το 4ο ευρωπαϊκό και την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.


Υπογραφές δεν έπεσαν αλλά θα γίνει άμεσα αυτό, με τον ερχομό του ατζέντη του Red-Span στην Ελλάδα, του διάσημου Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος μεγαλομάνατζερ αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (13/06) για την... επικύρωση του συμβολαίου του αρχηγού αλλά και για να μιλήσει με τους προέδρους και για άλλα ονόματα από το πελατολόγιό του.

Μεταξύ των ονομάτων που θα φέρει στις... βαλίτσες του είναι και αυτό του Κεμ Μπιρτς, του Καναδού σέντερ που έμεινε ελέυθερος από την Ουσάκ με την οποία έκανε σούπερ σεζόν στην Τουρκία.

Ο 24χρονος έχει προταθεί στον Θρύλο -όπως και στον Παναθηναϊκό- εδώ και εβδομάδες και οι δύο πλευρές θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουν τις οικονομικές παραμέτρους πιθανού ερχομού του νεαρού σέντερ στον Πειραιά.

Σίγουρα το πελατολόγιο του Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι πλούσιο και έχει πολλούς κορυφαίους παίκτες όπως οι Χάινς, Άντιτς, Ντόρσεϊ, Κέσελι, Ντάνστον, Λαφαγιέτ που πέρασαν από ΟΣΦΠ αλλά έχει και μετριότητες τύπου Ντάριους Τζόνσον-Όντομ που επίσης έκανε την... ερυθρόλευκη θητεία του, παίκτες-παγίδες δηλαδή στις οποίες δεν πρέπει να πέσει ο Ολυμπιακός...

Πηγή:redgoal.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες