Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

«Βλέπει» Νάγκι ο Ολυμπιακός

«Βλέπει» Νάγκι ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Άνταμ Νάγκι που συμμετέχει αυτή την περίοδο με την Ουγγαρία στο Euro φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που η υπόθεση του Τόνι Βιλένα φαίνεται πως συναντά δυσκολίες.


Τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής εξετάζει ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που η υπόθεση του Τόνι Βιλένα φαίνεται πως συναντάει δυσκολίες και εκείνος φέρεται να ζήτησε πίστωση χρόνου για να βρει καλύτερη πρόταση.

Σύμφωνα με τη Live Sport, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες είναι εκείνη του Ούγγρου αμυντικού χαφ, Άνταμ Νάγκι, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Euro 2016.

Μάλιστα, ο 21χρονος μέσος έπαιξε ως βασικός με τους Μαγυάρους στο τουρνουά της Γαλλίας απέναντι σε Αυστρία και Ισλανδία, με την ομάδα του να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (ακόμα και ως καλύτερη τρίτη).

Ο Νάγκι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τη Φερεντσβάρος, ενώ θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ουγγαρίας, Μπερντ Στορκ, ο οποίος μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες