Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση των Αγγελόπουλων που θα προκαλέσει σεισμό στη φιέστα!

Ανακοίνωση-βόμβα των Αγγελόπουλων στη φιέστα!

Μία τεράστια έκπληξη ετοιμάζουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στους "πράσινους". Θα γίνει σεισμός στο ΣΕΦ! 


Μεγαλειώδη φιέστα οργανώνουν, για αύριο το βράδυ στο ΣΕΦ, οι άνθρωποι τού Ολυμπιακού. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μία εντυπωσιακή γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό και γι΄ αυτό από την πρώτη στιγμή απηύθυναν κάλεσμα προς τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Μάλιστα, ετοιμάζουν και μία μεγάλη έκπληξη σε όσους βρεθούν την Πέμπτη στις εξέδρες του ΣΕΦ. Κι αυτή θα αφορά τον κορυφαίο πρωταγωνιστή στη σειρά των τελικών κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, τον Βασίλη Σπανούλη!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτό το διάστημα γίνονται όλες οι απαραίτητες επαφές για υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ και τον V-Span, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, προκειμένου αύριο το βράδυ να είναι σε θέση οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να ανακοινώσουν την παραμονή του μεγάλου αρχηγού στον Ολυμπιακό!

Θα πρόκειται, βεβαίως, για ένα μεγάλο δώρο προς τον κόσμο του συλλόγου η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του "Kill Bill", μετά τα τρομερά παιχνίδια που έκανε στους φετινούς τελικούς. Είναι, άλλωστε, επιθυμία όλων η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και γι΄ αυτό τρέχουν οι διαδικασίες έτσι ώστε να επιτευχθεί η οριστική συμφωνία μέχρι αύριο, για να μπορούν να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στους φιλάθλους.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες