Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Αυτά έδωσε ο Μαρινάκης που δεν έδωσε ο Μελισσανίδης!

Αυτά έδωσε ο Μαρινάκης που δεν έδωσε ο Τίγρης!

Τρελά λεφτά θα παίρνει στον Ολυμπιακό ο Λαΐφης. Διαβάστε στο ρεπορτάζ του σκύλου πώς ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων” κέρδισε στον ηγέτη της ΑΕΚ.


Η αρπαγή του Τάσου Μπακασέτα από την ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον Ολυμπιακό. Ήδη έχουν γίνει τρεις κινήσεις εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη προς αυτήν την κατεύθυνση. Η μία αφορά την ομάδα του Πειραιά και οι άλλες δύο (Μοντανιέ-Βέλλιος) τη Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο, ως γνωστόν, θα περάσει στα χέρια του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων».

Επικεντρωνόμαστε όμως στην απάντηση που αφορά τον Ολυμπιακό και ακούει στο όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Η ΑΕΚ έδειξε το ενδιαφέρον της για τον Κύπριο αμυντικό χαφ, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι ειδικοί είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στη Μεγαλόνησο, ξέρει μπάλα, παίζει και με τα δύο πόδια, σκοράρει, αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ αλλά παίζει άνετα και ως στόπερ. Η Ένωση όμως δεν προχώρησε στην απόκτησή του, καθότι δεν φερόταν διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ανόρθωση, ύψους 600.000 Ευρώ.

Και αφού δεν το έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, γιατί προφανώς θεώρησε ότι δεν χρειάζεται να γίνει οικονομική υπέρβαση για την περίπτωση Λαΐφη, το τόλμησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο, μία άτυπη νίκη για την υπόθεση Μπακασέτα από τον αντίπαλό του. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έμεινε μόνο στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Έχει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του που θα τον χρυσώσει στην κυριολεξία. Αναγνωρίζει την ποδοσφαιρική του αξία, γι'αυτό και θα αμείβεται με πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με την Ανόρθωση.

Σύμφωνα με τη στήλη “Sportdog Penalty” στη Λάρνακα ο Λαΐφης είχε 3.500 Ευρώ μηνιάτικο ως τον περασμένο Απρίλη που υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως το2019 με γενναία αναπροσαρμογή αποδοχών. Συγκεκριμένα, πήγε στις 140.000 ετησίως, ενώ σύμφωνα με την κυπριακή πιάτσα των agent στον Ολυμπιακό θα τις υπερδιπλασιάσει!! Τί σημαίνει αυτό; Πως στον Πειραιά οι αποδοχές του θα φτάσουν κοντά στις 300.000 Ευρώ ετησίως.

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα έπαιρνε ποτέ στην ΑΕΚ τα χρήματα που τη δίνει τώρα ο Ολυμπιακός.
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες