Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Δήλωση Σάββα για την φυγή Σίλβα!

Δήλωση Σάββα για την φυγή Σίλβα!

Τι είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης για την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό, αλλά και για το αν υπήρχε πρόβλημα στην σχέση του με τον Πορτογάλο κόουτς.


Ο αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων μίλησε για την "βόμβα" της φυγής του Μάρκο Σίλβα από το Λιμάνι, λέγοντας πως οι σχέσεις του με τον Πορτογάλο ήταν άριστες, αλλά και πως του έκανε εντύπωση η άφιξή του τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ η ομάδα θα αναχωρούσε το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την Αυστρία.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για τον Μάρκο Σίλβα:
Εγώ είχα άριστες σχέσεις με το Μάρκο Σίλβα, αλλά μπροστά στον Ολυμπιακό δεν βάζω κανέναν άλλον και έτσι πρέπει να πράττουν όλοι οι φίλαθλοι. Πέντε προπονητές έκαναν το «αγροτικό» τους εδώ και μετά πήραν μεταγραφή στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όσοι ήρθαν στον Ολυμπιακό έκαναν την τύχη τους. Εμείς τους ευχαριστούμε, τους σταθήκαμε και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα που θα πάνε. Εμένα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Για τις λεπτομέρειες θα γραφούν πολλά. Εμένα και τον πρόεδρο μας ενδιαφέρει το καλό του Ολυμπιακού. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για να το αντιμετωπίσεις». 

-Για την επιλογή του Βίκτορ:
«Η επιλογή που έγινε με τον Βίκτορ είναι άριστη. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε αμέσως. Έχω δουλέψει μαζί του και ξέρει τον Ολυμπιακό». 

-Εάν υπήρξε πρόβλημα με τον Μάρκο Σίλβα:
«Δεν είχα δει πως υπήρχε κανένα πρόβλημα με το Σίλβα. Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν την Τρίτη που ήρθε τα ξημερώματα στην Αθήνα και η ομάδα έφευγε το πρωί.

Εγώ τους λόγους δεν τους ξέρω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Θα αρχίσουν τώρα να λένε διάφορα. Πως είχε συζητήσει σε άλλη ομάδα. Ότι υπήρχε θέμα με το ρόστερ ή ότι δεν ήθελε τον έναν και τον άλλο. Μακριά από εμάς αυτά. Εμάς μας ενδιαφέρει ο νέος προπονητής. Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς». 


-Για τον Γρηγόρη Γεωργάτο:
«Τον ευχαριστώ. Έκανε ό,τι μπορούσε και ήμασταν αγαπημένοι σε όλα τα ματς. Μην ψάχνετε για άλλα. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το καλό του Ολυμπιακού. Μην φοβούνται τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος». 

-Για Φούστερ και Καμπιάσο:
«Θα γίνει ό,τι πει ο νέος προπονητής. Από εδώ και μπρος ό,τι πει, θα γίνει. Θα κάνουμε τα πάντα».
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες