Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Δήλωση που θα συζητηθεί για τη μεταγραφή Σπανούλη στον Ολυμπιακό!

Δήλωση που θα συζητηθεί για τη μεταγραφή Σπανούλη στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι είπε ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς για την απόφαση του «KillBill» να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.


Η μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό ήταν αυτή που σημάδεψε την καριέρα του Ρίσκο Ραζνάτοβιτς, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «espreso.rs» ο γνωστός μάνατζερ, λέγοντας πως για να πραγματοποιηθεί ήθελε πολύ… κουράγιο και πως λίγοι συνάδελφοί του θα το είχαν για να την ολοκληρώσουν.

«Υπάρχουν πολλές μεταγραφές που έκανα. Όμως, εκείνη που σημάδεψε την καριέρα μου από όλες τις πλευρές, είναι του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως πολύ λίγοι συνάδελφοί μου θα είχαν το κουράγιο να κάνουν κάτι τέτοιο. Μία άλλη μεταγραφή απλά θα ξεχώριζε, αλλά η συγκεκριμένη είχε μεγάλη επιρροή στο πρακτορείο μας. Άλλη μία πολύ μεγάλη μετακίνηση ήταν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2002», ήταν η απάντηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στη μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ως μάνατζερ.

Για τις σχέσεις του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και αν του ζήτησε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη: «Όχι δεν μου έχει ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Και δεν πιστεύω πως αυτό είναι κάτι λάθος. Από το 1982 μέχρι το 2015 οι σχέσεις μας ήταν εξαιρετικές, αλλά από τότε που προσελήφθη στον πάγκο της Σερβίας, οι σχέσεις μας ψυχράθηκαν. Δεν υπήρξε διαμάχη, αλλά δεν θα ήταν καλό για το κοινό να έχουμε εξαιρετικές σχέσεις εμείς οι δύο. Απλώς, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως το 80% και πάνω των πελατών δεν είναι Σέρβοι».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες