Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Γι' αυτόν «σφάζονται» οι αιώνιοι στο μπάσκετ!

Γι' αυτόν «σφάζονται» οι αιώνιοι στο μπάσκετ!

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός ψάχνουν σέντερ για την επόμενη χρονιά και, απ' ό,τι φαίνεται, το μήλον της έριδος είναι ένας... γνωστός.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κεμ Μπιρτς, ενώ σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα ο Καναδός σέντερ έχει δεχθεί πρόταση και από τον Παναθηναϊκό.


Η περίπτωση του Κεμ Μπιρτς παίζει για τους «αιώνιους», καθώς ο 24χρονος σέντερ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν αγωνιζόμενος στο τουρκικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο Μπιρτς πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα basketdergisi.com ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το ντιλ αναμένεται να κλείσει σύντομα, ενώ θυμίζουμε πως μεσούσης της σεζόν οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν επιχειρήσει να τον αποκτήσουν, αλλά είχαν εισπράξει την άρνηση της Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο Μπιρτς, όμως, έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας amkspor.sozcu.com.tr οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 750.000 δολαρίων στον Καναδό σέντερ.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες