Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Top ομάδες για Ρομπέρτο!

Top ομάδες για Ρομπέρτο!

Κι άλλος μνηστήρας για τον Ρομπέρτο. Ποια top ομάδα από τη Serie Α έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ισπανό πορτιέρο...

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο φαίνεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ. Σειρήνες και από Ισπανία.


Σύμφωνα με τον «Γαύρο» η περίπτωση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο είναι μία από αυτές που εξετάζονται στην Ίντερ.

Το όνομα του Ισπανού τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τους «Νερατζούρι», οι οποίοι δεν έχουν ξεχάσει την πιθανότητα απόκτησής του.

Μάλιστα, με το ενδεχόμενο της πώλησης του Σαμίρ Χαντάνοβιτς να παραμένει ανοικτό, η Ίντερ δεν αποκλείεται να κινηθεί για τερματοφύλακα το φετινό καλοκαίρι.
Αν αυτό γίνει, τότε δεδομένα ο Ρομπέρτο θα βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Ίντερ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Πάντως, τον Ρομπέρτο τον βολιδσκοπούν και σύλλογοι από την Ισπανία, με τις Βιγιαρεάλ, Θέλτα, Βαλένθια και Μπέτις να έχουν συμπεριλάβει το όνομά του στη λίστα τους.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος» μάλιστα, επιθυμία του Ρομπέρτο αν έφευγε από τον Ολυμπιακό θα ήταν να επιστρέψει στη χώρα του προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά του.
Έτσι το φετινό καλοκαίρι μία πρόταση από κάποιον σύλλογο της Primera Division θα πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανή.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες