Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Το όνειρο του μικρού Σπύρου έγινε πραγματικότητα (pics, vid)

fuster
Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού συνάντησε τον Νταβίντ Φουστέρ και αποκάλυψε γιατί φίλησε το χορτάρι του ΚαραϊσκάκηΟ μικρός Σπύρος ήταν ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στην πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς Ολυμπιακού, όμως έγινε… viral από την κίνηση του να γονατίσει και να φιλήσει το χορτάρι του Σταδίου Καραϊσκάκη, με την είσοδο του σε αυτό.

Αυτό ήταν το ένα από τα δύο “ερυθρόλευκα” όνειρα που είχε. Το δεύτερο ήταν να συναντήσει από κοντά το ποδοσφαιρικό του είδωλο, τον Νταβίντ Φουστέρ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Ο μικρός Σπύρος φιλοξενήθηκε, μαζί με τον πατέρα του, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου και συνάντησε τον Φουστέρ και πήρε από τα χέρια του μια τσάντα με δώρα και αναμνηστικά της ομάδας.

Η επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ελλάδας (www.olympiacos.org) βρέθηκε σε αυτή τη συνάντηση και μίλησε με τον μικρό Σπύρο.

Αναλυτικά: 

Από την πλευρά μας δεν παραλείψαμε να τον ρωτήσουμε τόσο για την κίνησή του τη βραδιά της φιέστας αλλά και μερικά ακόμη πράγματα. «Περίμενα πολύ καιρό ν’ ανοίξει μια Σχολή του Ολυμπιακού κοντά στο σπίτι μου στον Γέρακα. Ευτυχώς άνοιξε στα Γλυκά Νερά και έτρεξα αμέσως να γραφτώ», μας είπε αρχικά ο Σπύρος κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις.

Τί συνέβη λοιπόν τη βραδιά της φιέστας;

Πώς έφτασε ο μικρός στο σημείο να «απασχολήσει» όλα τα ΜΜΕ και το βιντεάκι με την κίνησή του να γίνει viral στο διαδίκτυο; «Με είδαν μερικοί φίλοι μου που ήταν μαζί μου στη φιέστα και βάδιζαν λίγο κοντά μου στο γήπεδο. Κάποιος λοιπόν με «τράβηξε» με το κίνητό του. Το «ανέβασε» μετά στο στο youtube και κάπως έτσι με είδαν όλοι και φυσικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού», λέει και εξηγεί γιατί έσκυψε και φίλησε το χορτάρι. «Μα γιατί είναι όνειρό μου να παίξω κάποια στιγμή ως μεγάλος ποδοσφαιριστής σ’ αυτό το χορτάρι, στο Καραϊσκάκη. Είναι το όνειρό μου. Θα ήθελα να πραγματοποιηθεί κάποτε», απαντάει.

Τί είναι άραγε για τον Σπύρο ο Ολυμπιακός;

Γιατί ένα τόσο μικρό παιδί σκύβει και φιλάει το χορτάρι στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Ο Ολυμπιακός για μένα είναι οικογένεια πάνω απ’ όλα!», είναι τα, δίχως σκέψη, λόγια του ενώ χαμογελώντας παραδέχεται πως δεν κοιμήθηκε και πολύ το προηγούμενο βράδυ από την λαχτάρα του να πατήσει το χόρτο του γηπέδου του Ολυμπιακού.

«Κοιμήθηκα λίγο… Περίμενα πώς και πως», εξομολογείται ενώ για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, περιγράφει: «Παίζω στο κέντρο και στην επίθεση. Πιο πολύ στο κέντρο παίζω. Μου αρέσει να μοιράζω μπαλιές. Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι πρώτα ο Φουστέρ και μετά ο Ντομίνγκεζ». ÖÉÅÓÔÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÊÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ(SUPERLEAGUE 2015-2016)ÅÐÉÓÊÅØÇ ÓÔÏ ÑÅÍÔÇ ÌÅ ÌÉÊÑÏ ÖÉËÁÈËÏ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ *** ÐÁÅ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ***ÅÐÉÓÊÅØÇ ÓÔÏ ÑÅÍÔÇ ÌÅ ÌÉÊÑÏ ÖÉËÁÈËÏ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ *** ÐÁÅ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ***ÅÐÉÓÊÅØÇ ÓÔÏ ÑÅÍÔÇ ÌÅ ÌÉÊÑÏ ÖÉËÁÈËÏ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ *** ÐÁÅ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ***ÅÐÉÓÊÅØÇ ÓÔÏ ÑÅÍÔÇ ÌÅ ÌÉÊÑÏ ÖÉËÁÈËÏ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ *** ÐÁÅ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ***

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες