Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Ανατριχιαστικό το μήνυμα του Πρίντεζη για τον πατέρα του (pic)

Tο συγκινητικό μήνυμα του Πρίντεζη για τον πατέρα του (pic)

Ο Γιώργος Πρίντεζης περνάει δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, με τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού να κάνει κατάθεση ψυχής με ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τον «καπετάνιο» του που έφυγε από τη ζωή.


Αναλυτικά: «Μπορεί ένα μαρτυρικό και εξαντλητικό εξάμηνο να έφτασε στο τέλος του με τον πιο άσχημο τρόποι που δυστυχώς περιμέναμε, μπορεί να έφυγες όπως τόσοι κάλοι άνθρωποι που δυστυχώς φεύγουν, μπορεί ο πόνος να είναι τεράστιος, όμως η περηφάνια μου για σένα θα μου μείνει μια ζωη και θα χω να θυμάμαι ποσό κάλος, ντόμπρος και αξιοπρεπής ήσουν μέχρι την ήμερα που σταμάτησες να με καταλαβαίνεις.

Ακόμα κι εκεί δεν ήθελες να μας ενοχλείς άλλο και προτίμησες να είσαι σ ενα δωμάτιο για 15 ημέρες με καλώδια μέχρι να φύγεις απ το να βλέπεις το γιο σου και τη γυναίκα σου να στεναχωριούνται και να συνεχίζουν να σε φροντίζουν. Εσυ μου έδινες θάρρος με 2 άπλες κουβέντες και πάντα η μια απ τις δυο λέξεις που χρησιμοποιούσες ήταν η λέξη αξιοπρέπεια. Εσυ μου έδινες θάρρος σ ολα τα δύσκολα και το πάιζες αδιάφορος σε ολα τα ευχάριστα που μου συνέβαιναν επίτηδες... Κι ακόμα και φέτος που απο τότε που το έμαθα,απ τη χειρότερη παραμονή Χριστουγέννων που είχα και δεν μπορούσα να σταθώ στα ποδιά μου, βρήκες ακόμα κι εκεί το κουμπί μου να με ξανακάνεις να σηκωθώ απλώς λέγοντας μου πως" οσο σε βλέπω να σαι για τα πανηγύρια λόγω έμενα γίνομαι ακόμα πιο χάλια γι αυτό τράβα παίξε"! Μου πήρε καιρό βέβαια άλλα ακόμα κι εκεί βρήκες τον τρόπο σου!

Μπορεί να μην εχω μήνυμά σου μετά απο κάθε αγώνα, μπορεί να μην είσαι στη θέση που σου άρεσε, όμως ξέρω πως θα τα βλέπεις ολα πιο καθαρά πλέον και θα πίνεις τα τσιπουράκια σου σε κάποια θαλασσίτσα κι ας ήταν αυτή ο λόγος που σε χάσαμε.

Θα τα ξαναπούμε καπετάνιο....

-Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τη καρδιά μου για ολα τα μηνύματα και για τα συλλυπητήρια που μου στείλατε!!!

-Ευχαριστώ που σεβαστήκατε την επιθυμία μας να συνδράμετε στο χαμόγελο του παιδιού αντί για κατάθεση στέφανων!

-Να κάνουμε αυτό που ευχαριστεί το καθένα ξεχωριστά κ μην ασχολούμαστε με χαζομάρες γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο κι ολα αλλάζουν απ τη μια στιγμή στην άλλη...

Να στε καλά!»Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες