Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Σκληρή στάση! Δεν κάνει πίσω η Nova!

Δεν κάνει πίσω η Nova: «Nα τηρηθεί αυστηρά το πρόγραμμα των playoffs»

Aντίθετη σε τροποποίηση των πλέι οφ για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου είναι η Nova, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας του ομίλου.«Αν υπάρξει ζημιά,θα υπάρξουν συνέπειες»


Καμία πρόθεση να δεχτεί νέα τροποποίηση του προγράμματος των playoffs δεν έχει η Nova, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, όπως κατέστησε σαφές ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας του ομίλου, Γρηγόρης Κατσογιάννης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά.

«Φέτος δεν υπήρξε κεντρική χορηγία στη Super League και η Nova ήταν ο αποκλειστικός χρηματοδότης του πρωταθλήματος και ο ρόλος της ήταν πολύ σημαντικός, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους. Υπάρχει μια απόφαση του ΔΣ της Super League την προηγούμενη Πέμπτη που καθόρισε το πρόγραμμα των playoffs και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Με βάση αυτό εμείς κάναμε μια σειρά ενέργειες. Υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις στη συμφωνία της Nova με τη Super League. Αυτό που λέμε και είναι ξεκάθαρο είναι πως ζητάμε να τηρηθεί το πρόγραμμα των playoffs. Εμείς έχουμε οργανώσει την παραγωγή και των έξι αγωνιστικών, έχουμε κάνει την επικοινωνία και περιμένουμε από τον αντισυμβαλλόμενό μας να τηρήσει και να προστατέψει αυτή τη συμφωνία που είχαμε κάνει μόλις πριν από τρεις μέρες», δήλωσε.

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως αν δεν τηρηθεί το πρόγραμμα και προκύψει ζημιά για την εταιρεία, τότε θα υπάρξουν συνέπειες για τους υπεύθυνους. «Αυτό που είναι σημαντικό για μια επιχείρηση που πουλά η συνδρομητική τηλεόραση, είναι να χτίζεται μια σταθερή μέρα και ώρα μετάδοσης των αγώνων. Μετά από πολλή δουλειά και κόπο έχουμε καταφέρει το πρωτάθλημα να διεξάγεται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό και σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχει η συμφωνία για τα playoffs, που θα γίνονται Τετάρτη και Κυριακή. Ήδη τα playoffs δεν άρχισαν στην ημερομηνία που είχε αρχικά προγραμματιστεί μεταθέτοντας την έναρξή τους για να γίνει πρώτα ο τελικός Κυπέλλου. Ο χρηματοδότης του ποδοσφαίρου θα έχει ζημίες από οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος. Περιμένω, λοιπόν, από τον αντισυμβαλλόμενό μου να με προστατέψει από τέτοια ζημιά. Είμαστε εδώ να δούμε προτάσεις, αλλά με δεδομένο ότι εμείς έχουμε συμφωνήσει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει σύμβαση και υπάρχουν και αντίστοιχες συνέπειες. Δεν έχουμε ακούσει κάποια πρόταση, αλλά όταν αλλάζει κάτι και κάποιος παθαίνει ζημιά από αυτό το κάτι, κάποιος πρέπει να πληρώσει τη ζημιά», ανέφερε.

Τέλος, για το αν η Nova θα έχει εκπροσώπηση στη συνάντηση που θα έχουν οι ομάδες την Πέμπτη, είπε: «Δεν έχουμε προσκληθεί και δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο».

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες