Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Περί... FAIR PLAY της ΑΕΚ προς τον Ολυμπιακό και άλλες ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ... ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ!!!

Περί... FAIR PLAY της ΑΕΚ προς τον Ολυμπιακό και άλλες ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ... ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ!!!

Όταν τους λέω εγώ απατεώνες και λαμόγια, ξέρω πολύ καλά τι λέω. Θαυμάστε το νέο προϊόν του ηλίθιου μυαλού τους:Εμφανίζουν την Κούλα να κάνει… «χάρη στον Ολυμπιακό» να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 2 Ιουνίου, επειδή δήθεν «ο Ολυμπιακός θα προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας»!!!

Αυτό το φερ πλέι του κώλου διατυμπανίστηκε από όλα τα ΑΡΔο-παπαγαλάκια και παρουσιάστηκε ως «τεράστια παραχώρηση» της ΑΕΚ στον «καημένο» τον Ολυμπιακό, υπονοώντας σαφώς πως η ομάδα του «τιγρούλη» είναι υπέρ του «δίκαιου παιχνιδιού» σε αντίθεση με τον «κακό» Ολυμπιακό που θέλει τον τελικό την Κυριακή 15 Μαΐου.

Τρίχες, κατσαρές και κιτρινόμαυρες.

Κανένας τελικός δεν μπορεί για κανένα λόγο να διεξαχθεί στις 02 Ιουνίου 2016 για «ένα εκατομμύριο λόγους».

Οι σημαντικότεροι; Στις 2 Ιουνίου η Εθνική Ομάδα θα βρίσκεται στην Αυστραλία και θα ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε δύο φιλικούς αγώνες στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη. Από τον Ολυμπιακό έχουν κληθεί τρεις ποδοσφαιριστές (Φορτούνης, Σιόβας, Καπίνο) και σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων οι ερυθρόλευκοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αγωνιστούν σε κανένα αγώνα για κανένα λόγο !

Στις 2 Ιουνίου όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα είναι σε διακοπές ενόψει της νέας περιόδου και όσοι εξ αυτών έχουν κληθεί θα βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες σε προετοιμασία για το Euro 2016. Δηλαδή από τον Ολυμπιακό θα λείπουν περισσότεροι από πέντε (5) ποδοσφαιριστές για ανάγκες των εθνικών τους ομάδων, γεγονός που καθιστά απολύτως αδύνατη την διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα και μάλιστα τελικού Κυπέλλου.

Στα παραπάνω αν προσθέσει κανείς και την 30η Μαΐου ως τελευταία ημερομηνία διεξαγωγής εσωτερικών διοργανώσεων καθώς μετά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ λόγω UEFA και Euro 2016 καταλαβαίνει κανείς εύκολα τι είδους… φερ πλέι είναι αυτό της ΑΕΚ και σε ποιους χαχόλους απευθύνονται αυτοί οι ΑΡΔίτες, πού υποστηρίζουν τέτοιες παπαριές, πού έχουν καταστήσει την μαλακία... επιστήμη!

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες