Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Θα κάνει το deal του καλοκαιριού ο Μαρινάκης;

Θα κάνει το deal του καλοκαιριού ο Μαρινάκης;

Μια είδηση που θα "τρελάνει" τους φίλους του Ολυμπιακού...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει συνηθίσει τους φίλους των Ερυθρόλευκων σε μεγάλες μεταγραφές και κινήσεις που έχουν ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο τους Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια.


Η τελευταία είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα το πάνε ένα βήμα παραπάνω και προσθέτουν μία παράμετρο που δεν περιμέναμε.

Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και φαίνεται πως θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να τον φέρει πίσω στο Λιμάνι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την "Goal", βελγικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει, ήδη, τις επαφές με την πλευρά του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Έβερτον.

Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Μιραλάς είναι γνωστό και δεδομένο, αλλά το νέο στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο δανεισμού του, με τον παίκτη να κοστολογείται από τα "ζαχαρωτά" πάνω από 10 εκ. ευρώ.

Φυσικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Euro της Γαλλίας, όταν ο Μιραλάς κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του...

Πάντως, αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταφέρει να φέρει έστω και ως δανεικό στον Πειραιά τον Βέλγο, τότε θα μιλάμε για τρομερό deal...

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες