Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Θέλει να παίξει στο Champions League ο Μπεν!

Mohamed-Ben-El-Fardou-Nabouhane
Ο Μπεν μίλησε σε γαλλικό μέσο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, εξηγώντας πώς προέκυψε, ενώ εξήγησε και ότι οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν σε αυτόν και γι’ αυτόν τον λόγο...Ο Μπεν μίλησε σε γαλλικό μέσο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, εξηγώντας πώς προέκυψε, ενώ εξήγησε και ότι οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν σε αυτόν και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπήκε οψιόν αγοράς στον δανεισμό του στον Λεβαδειακό.

Ο 26χρονος επιθετικός από τις Κομόρες μίλησε στη «Le telegramme» λέγοντας αρχικά τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τους «ερυθρόλευκους» έναντι άλλων ομάδων που τον ζητούσαν: «Οταν έπαιζα στη Βέροια υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως εγώ προτίμησα τον Ολυμπιακό. Πάντα αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα στην Ελλάδα να παίξω, να παίξω με μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Είχα υπογράψει στον ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά λίγο πριν τελειώσει η σεζόν έπαθα ζημιά στους χιαστούς. Έμεινα στην ομάδα για να αναρρώσω κι έζησα από κοντά, μέσα από τα αποδυτήρια την ατμόσφαιρα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση».

Όσον αφορά στον τραυματισμό και τον δανεισμό του στην ομάδα από τη Βοιωτία, προσέθεσε: «Μόλις έγινα καλά κι αφού μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή, αποφασίσαμε να πάω δανεικός για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να επιστρέψω δυνατός στον Ολυμπιακό. Ήθελαν να επανέλθω στο επίπεδο μου και πιστεύουν σε μένα. Γι’ αυτό δεν μπήκε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό».

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες