Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Προειδοποιεί τους φιλάθλους ο Ολυμπιακός

Προειδοποιεί τους φιλάθλους ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στον κόσμο που θα βρεθεί στο ΣΕΦ για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στον αυριανό πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι του συλλόγου προειδοποιούν τους φιλάθλους να έχουν κόσμια συμπεριφορά αφού ο νέος αθλητικός νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, Πρωταθλήτρια ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2015, καλεί τους φιλάθλους της να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος.

Ο 1ος τελικός με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19.5.2016 στις 19.30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας και αγώνα, να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο καθώς οι έλεγχοι εισόδου θα είναι πολλαπλοί και αυστηροί και πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Διευκρινίζεται δε, ότι απαγορεύεται η πρόσβαση οποιουδήποτε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ακολουθούν και να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και να απευθύνονται σε αυτούς, σε οποιαδήποτε περίπτωση κριθεί αναγκαίο.

Η υποστήριξη στην ομάδα είναι απαραίτητη ενώ θα πρέπει να αποφευχθούν ενέργειες των φιλάθλων που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα. Όπως είναι γνωστό, ο νέος αθλητικός νόμος είναι εξαιρετικά αυστηρός τόσο για την ομάδα όσο και για τους παραβάτες και θα πρέπει κάθε φίλαθλος να είναι προσεκτικός και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη, μόνο με την φωνή και το χειροκρότημα του.

Είναι απαραίτητο να μην ακουστεί κανένα υβριστικό σύνθημα και να μη γίνει χρήση lazer, κροτίδων και καπνογόνων καθώς υπάρχει κίνδυνος διακοπής του αγώνα και τιμωρίας της έδρας μας. Πρέπει να προστατέψετε τον Ολυμπιακό μας και να βοηθήσετε τους παίκτες μας να φτάσουν σε μια ακόμα σπουδαία νίκη!

Εσείς θα βοηθήσετε την ομάδα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες