Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Αλητεία προς τον Πουλίδο: "Θα σου κόψουμε την..."!

Αλητεία προς τον Πουλίδο: "Θα σου κόψουμε την..."!

Τι αποκάλυψε σε δηλώσεις του άνθρωπος που βρισκόταν πολύ κοντά στον Μεξικανό άσο του Ολυμπιακού!


Η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο έχει τελειώσει και ο ίδιος βρίσκεται ασφαλής, ξανά, μαζί με την οικογένειά του.

Παρόλα αυτά το θέμα δείχνει και έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που εμπλέκουν στην υπόθεση της απαγωγής την προηγούμενη ομάδα του Άλαν, την Τίγκρες.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο πρώην μάνατζερ του Πουλίδο, Τάσος Ραγκούσης, που σχολίασε σε δηλώσεις του μέσω του SportFM:

«Με πήραν τηλέφωνο συνάδελφοί σας και νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Όταν χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνό μου δεν το πίστευα. Επικοινώνησα αργότερα στο Μεξικό και μου το επιβεβαίωσαν.

Είχε δεχθεί απειλές του τύπου πως “θα σου κόψουμε την μπάλα” για τη διαμάχη του από την Τίγκρες. Θέλω να το ξεκαθαρίσω πως δεν πέρασε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Να κάνω μία ερώτηση: ας πούμε ότι ήταν η Τίγκρες μπλεγμένη, να κερδίσει τι;

Έχει την ατυχία να έχει γεννηθεί σε αυτή την πόλη. Πήγε στο σπίτι του να δει τους συγγενείς του, το ανιψάκι του. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι το παιδί.

Είχαμε μία επικοινωνία μετά τη φιέστα. Μου είπε πως θα κάτσει μία εβδομάδα στην Ελλάδα και μετά θα πάει στο Μεξικό. Μου ήρθε ένα μήνυμα στις 7 το πρωί πως όλα είναι καλά και τον έχουν βρει. Ανησυχούσαν γιατί δεν υπήρχε καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς για λύτρα, αφού το 99% τέτοιων περιπτώσεων είναι για λύτρα.

Μιλάμε σε φιλολογικό επίπεδο για την υπόθεση χωρίς να ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις. Ευτυχώς είναι καλά ο Άλαν και θα μιλήσω μαζί του, όταν θα μιλήσει και εκείνος με τους ανθρώπους του. Δεν μίλησα με κανέναν άλλον (με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα), αφού εγώ δεν είχα να προσφέρω κάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση
».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες