Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Αυτά ζητάει ο Κοντονής για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου!

Αυτά ζητάει ο Κοντονής για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου!

Θα το δεχθεί η ΕΠΟ; Δύσκολο…

Ο Σταύρος Κοντονής δεν εγείρει ενστάσεις για τη νέα ημερομηνία του τελικού, ωστόσο εμμένει στην τήρηση των συμφωνηθέντων με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, σε ό,τι αφορά τους βοηθούς του διαιτητή Σιδηρόπουλου.


Η πρώτη αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή στον εκ νέου ορισμό, του τελικού του Κυπέλλου, στις 17 Μαΐου με «τους ίδιους όρους διεξαγωγής» έχει ως εξής:

Από τη μία οι συνεργάτες του κ. Κοντονή τονίζουν ότι η ημερομηνία είναι νόμιμη διότι δεν υπάρχει υπουργική απόφαση που να απαγορεύει την τέλεση του τελικού. Από την άλλη όμως το Υπουργείο επιμένει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της 17ης Απριλίου μεταξύ των Γκιρτζίκη και Κοντονή.

Αυτό σημαίνει ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού θα εμμένει στον ορισμό των διεθνών βοηθών (Ευθυμιάδη, Κωσταρά, Δημητριάδη) που παίρνει μαζί του ο Σιδηρόπουλος στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του και παραμείνει η αρχική σύνθεση της διαιτητικής ομάδας, δεν αποκλείεται ο κ. Κοντονής να ξαναθέσει ζήτημα ξένων διαιτητών.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ είχε αντιδράσει έντονα με ανακοίνωσή της στο άκουσμα των βοηθών Αλεξέα, Πετρόπουλου, του 4ου διαιτητή Τουμπακάρη και του παρατηρητή Γκρούτση, που όρισε την Πέμπτη, στις 5/5 η ΕΠΟ για τον τελικό.

Πηγή: soccerplus.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες