Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Το καπελάκι του και την... έκανε ο Αλαφούζος!

Το καπελάκι του και την... έκανε ο Αλαφούζος!

Πήρε το καπελάκι του και αποχώρησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφού ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να βλέπει αυτό το συνονθύλευμα που έχει δημιουργήσει… 


Αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο-ναι στο ημίχρονο- ο Γιάννης Αλαφούζος!

Η συνταρακτική αυτή αποκάλυψη από το site που υπηρετεί την ανεξάρτητη και αδέσμευτη αθλητική δημοσιογραφία και έχει στο dna του την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως αναφέρει το άρθρο στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα το οποίο υπογράφει ένας υπάλληλός του από το sportfm.

Απογοητευμένος λέει όχι μόνο από τη διαιτησία αλλά και από την άσχημη εικόνα της ομάδας του, δεν άντεξε να βλέπει για ένα ακόμα ημίχρονο τον Παναθηναϊκό.

Έτσι είναι! Οι «πράσινοι» δεν βλέπονται όλη τη χρονιά έχουν κακοποιήσει το ποδόσφαιρο και ούτε ο ίδιος ο Αλαφούζος δεν μπορεί πλέον να παρακολουθεί αυτό το έκτρωμα.

Γύρισε λοιπόν και αυτός την πλάτη στην… αρμάδα του Στραματσιόνι όπως έχουν κάνει οι υγιώς σκεπτόμενοι Παναθηναϊκοί που δεν πατούν το πόδι τους στη Λεωφόρο και δεν ανέχονται την κοροϊδία και την ζητιανιά, δυο έννοιες ταυτισμένες με την διοίκηση του.

Για την εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ ενημερωνόταν από τους περαστικούς και τους οδηγούς στη Λεωφόρο Κύμης, την οποία περπάτησε για να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό του και να πάρει καθαρό αέρα.

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες