Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Η απάντηση Αγγελόπουλου στον Παναθηναϊκό για διαιτησία

Η απάντηση Αγγελόπουλου στον Παναθηναϊκό για διαιτησία

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε την απάντησή του για τις διαμαρτυρίες των Πρασίνων.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πως δεν ωφελεί καμία κουβέντα περί διαιτησίας, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μιλούν για το σερί που δέχτηκαν στο τέλος και έφερε την ανατροπή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 


Για το παιχνίδι: «Εμείς παίξαμε φοβερή άμυνα όταν βρεθήκαμε πίσω με 7 πόντους. Παίξαμε άμυνα, με πάθος, ο Βασίλης πήρε μπροστά και όλη ομάδα έκανε τρομερή ανατροπή σε όλη τη σειρά. Είναι μεγάλη ανατροπή όταν χάνεις το πρώτο ματς και μετά κάνεις δύο σερί νίκες. Αυτή είναι η ομορφιά των τελικών»

Για την ομάδα και την απόδοσή της στους τελικούς: «Το μπάσκετ που βλέπουμε είναι ωραίο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί ύστερα από χρόνια δεν καταφέραμε να περάσομε στους οκτώ της Ευρώπης. Υπήρχε περισσότερο χρόνος για προετοιμασία. Η ομάδα έδειξε όμως ότι είναι έτοιμη. Δεν μπήκαν τα τρίποντα στο ΟΑΚΑ πιστεύω και θα ήταν πιο εύκολη η νίκη εκεί μέσα». 

Για τη συμπεριφορά του κόσμου των δύο ομάδων στους τελικούς: «Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν στο ΟΑΚΑ. Από τον κόσμο του Ολυμπιακού είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους και στην ήττα και τη νίκη. Δεν άκουσα τίποτα υβριστικά σοβαρά και ο κόσμος επικεντρώνεται στο μπάσκετ».

Για τον Πρίντεζη: «Στα δύο πρώτα ματς ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα κουράστηκε και τραυματίστηκε. Έβαλε βέβαια ένα κρίσιμο σουτ την ώρα που κάνουμε το comeback. Αλλά, δεν είναι μόνο ο Πρίντεζης, είναι κι άλλοι παίκτες, όπως ο Βασίλης. Είναι όλη η ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Πάμε να παίξουμε ένα τέταρτο τελικό και οι διαιτητές είναι ήδη γνωστοί. Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει κατά μέσο όρο στα τρία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι έχει πει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ»;

Για το αν θα πάει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ: «Τώρα, πρέπει να πάμε να ξεκουραστούμε γιατί η ημέρα είχε πολύ άγχος. Να δούμε τι ώρα θα είναι το ματς και βλέπουμε. Εμείς θέλουμε να γίνει την Κυριακή το ματς όπως είναι εξ αρχής ορισμένο».
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες