Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Σφαιρόπουλος ξεφτιλίζει την κλάψα Πεδουλάκη

Σφαιρόπουλος ξεφτιλίζει την κλάψα Πεδουλάκη

Χοντρό... χέρι έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην "κλάψα" των Παναθηναϊκών με πρώτο πρώτο τον Αργύρη Πεδουλάκη με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Θρύλου τόνισε για τις διαμαρτυρίες των πρασίνων περί διαιτησίας τα ακόλουθα:


«Το να φωνάζουμε τώρα για τη διαιτησία για να επηρεάζουμε για το επόμενο παιχνίδι… Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, αλλά τα σουτ που βάλαμε, οι άμυνες και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε δεν ήταν θέμα διαιτησίας. Στο προηγούμενο παιχνίδι οι βολές ήταν 27-15 και κερδίσαμε. Πιο πολύ είναι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις για το επόμενο παιχνίδι αυτά για τα περί διαιτησίας», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τη νίκη και το 2-1 στη σειρά τόνισε: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, που μας δίνει προβάδισμα στη σειρά των τελικών. Πιστεύω πως μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που ανακτήσαμε το πλεονέκτημα έδρας, σήμερα είχαμε ένα επιπρόσθετο άγχος για να βρούμε τις λύσεις και να παίξουμε καλά στην άμυνα και την επίθεση.

Ήμασταν πολύ πιεσμένοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε εύκολους πόντους και επιθετικά δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας δεν ήταν καλή, δεχτήκαμε 44 πόντους. Το κύριο μέλημά μας ήταν να ηρεμήσουμε τους παίκτες μας στο ημίχρονο.

Η άμυνά μας ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Στην τέταρτη περίοδο κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στους δέκα πόντους και στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα με τον Βασίλη και τα άλλα παιδιά που με την εμπειρία και το μέταλλό τους μας οδήγησαν στο 2-1. Μίλησε το μέταλλο και ο χαρακτήρας μας για να πάρουμε μια παλικαρίσια νίκη.

Κρατάμε χαμηλούς τόνους, έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα των αντιπάλων, η πίεση θα μεταφερθεί τώρα στον Παναθηναϊκό και νομίζω πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε ακόμη κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και χωρίς έκτροπα μάς βοήθησε να νικήσουμε».

Για την απόδοση του Ματ Λοτζέσκι είπε: «Ο Λοτζέσκι μάς έλειψε πολύ όλη τη χρονιά. Βλέπουμε και τώρα πόσο χρήσιμος παίκτης είναι, γιατί δημιουργεί και σκοράρει. Παίζοντας στο "2" έχει και δημιουργία, κάτι που χρειαζόμαστε. Είναι ένα επιπλέον στοιχείο που βοηθά την ομάδα. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας που μας είχε λείψει».

Πηγή:redgoal.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες