Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Δήλωση για τις "δέκα μέρες" ο Μπουρούσης!

Δήλωση για τις "δέκα μέρες" ο Μπουρούσης!

Για την περίφημη χειρονομία του στο φάιναλ φορ του Βερολίνου μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μπουρούσης, αποκαλύπτοντας το γιατί την έκανε!


Ο σέντερ της Λαμποράλ που θα δώσει το "παρών" στο φετινό φάιναλ φορ, έδωσε συνέντευξη στο gazzetta.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην χειρονομία του να δείξει "δέκα μέρες" με τα δάχτυλα στους φίλους του Παναθηναϊκού το 2009.

«Είδες, καμιά φορά, τι ωραία παιχνίδια σου παίζει η μοίρα; Που να δεις και τα άσχημα... Σε εκείνο το Final 4, εγώ σημαδεύτηκα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού επειδή έκανα μία αυθόρμητη κίνηση, για την οποία δεν έχω μετανιώσει καθόλου! Δεν ήταν ούτε κάποια άσχημη χειρονομία, ούτε έβρισα κάποιον. Έχοντας χάσει τον ημιτελικό στην τελευταία επίθεση, παίζαμε στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα και μας γιουχάρανε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. 

Σαν Έλληνας, κάποια στιγμή αγανάκτησα! Σου βγαίνει ρε παιδί μου η αντίδραση... «Βρίζετε πέντε λεπτά, δέκα λεπτά, επιτέλους κόφτε το! Πήγατε στον τελικό, φτάνει!». Μας έβριζαν σε όλο το ματς και γι’ αυτό στο τέλος δυσανασχέτησα και έκανα την περιβόητη αυτή χειρονομία για τις δέκα μέρες! Αυτό το περιστατικό και όχι μόνο, δείχνει πόσο μεγάλη είναι η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες...», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας σέντερ.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες