Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Είστε σάπιοι, σας σιχαθήκαμε!

Είστε σάπιοι, σας σιχαθήκαμε!

Τέτοια μεθόδευση, τέτοιος ευτελισμός δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά. Έπιασαν πάτο οι άνθρωποι. Εξευτελίζονται.


Η ΚΕΔ να κάνει τα χατίρια του Παναθηναϊκού και να υπακούει πιστά στις εντολές του εξαφανίζοντας και τιμωρώντας την τριάδα του 2ου τελικού (Κορομηλάς, Αναστόπουλος και Μάνος) αλλά και να προαποφασίζει δίχως την παραμικρή διαφάνεια να σφυρίξει στον 3ο αυριανό τελικό του ΣΕΦ το «δίδυμο» αυτό με το οποίο ο Παναθηναϊκός πολύ απλά. δεν χάνει. Τους Καρακατσούνη και Παναγιώτου. Αλάνθαστο δίδυμο το οποίο έχει κάνει τη δουλειά δύο φορές κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία: Στον 1ο τελικό της σεζόν 2012-13 όταν οι δυο τους με τον Γκόντα είχαν συμβάλει στο 51-64 και στον 4ο τελικό της σεζόν 2013-14 όταν με τον Αναστόπουλο αυτή τη φορά «βοήθησαν» στο 65-67. Τέτοια κατάντια δεν έχει βιώσει το μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό την ίδια ώρα να χαμογελάει και να τονίζει «δικαιωμένος». Η απόλυτη εξαθλίωση. Κάθε φορά και χειρότερα. Ο απόλυτος βάλτος. Όποιος σφυρίζει στις ήττες του Παναθηναϊκού. εξαφανίζεται.

ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΝ

Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Χτες η ΚΕΔ ανακοίνωσε πριν την διαδικασία της κλήρωσης για τον 3ο και 4ο τελικό του πρωταθλήματος πως τιμωρεί τους διαιτητές του 2ου τελικού Κορομηλά, Αναστόπουλο και Μάνο αλλά και τους τρεις του 2ου μικρού τελικού στο Άρης -ΑΕΚ (Γκόντας, Φούφης και Μπήτης) γιατί. εφάρμοσαν το γράμμα του νόμου (σ.σ. απέβαλλαν τους πάγκους που εισήλθαν στο παρκέ και έμειναν στoν αγώνα τρεις για κάθε ομάδα).

ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Όπως τόνισαν τα μέλη της ΚΕΔ, τιμώρησαν τους διαιτητές του 2ου τελικού για την τελευταία φάση. Γιατί ο Σπανούλης. έκανε βήματα. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος από πλευράς Ολυμπιακού τόνισε ότι «αν ήταν βήματα του Σπανούλη είναι και του Διαμαντίδη μία φάση πριν. Ίδια φάση είναι» και οι απίστευτοι-απίθανοι άνθρωποι που κάθονται στις καρέκλες της ΚΕΔ απάντησαν: «Δεν έχουμε δει τις άλλες φάσεις του αγώνα». Δεν έχουν εικόνα από όλο το παιχνίδι απλά είδαν την τελευταία φάση και αποφάσισαν ανάλογα με τα «θέλω» του Παναθηναϊκού. Δεν τους ήθελε ο Παναθηναϊκός; Τους εξαφάνισαν.

ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας αντέδρασε και είπε «δεν πάει άλλο με αυτές τις μεθοδεύσεις σας» ενώ ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε στα μέλη της Επιτροπής για τους Γκόντα και Φούφη (τιμωρημένοι για το Άρης-ΑΕΚ) «ο παρατηρητής του αγώνα ο Νίκος Ζαβλανός με δηλώσεις του στον ΟΤΕ είπε ότι τήρησαν τον κανονισμό». Τι απάντησε η ΚΕΔ; «Στην έκθεσή του έχει γράψει άλλα». Η ουσία είναι πως είτε έτσι είτε αλλιώς στην ΚΕΔ είχαν προαποφασίσει να κόψουν δύο έμπειρους διαιτητές όπως ο Γκόντας και ο Φούφης ώστε να μην μπουν στην κληρωτίδα. Έβγαλαν έξι διαιτητές απευθείας ώστε να ορίσουν αυτούς που ήθελαν.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης για να καταλάβετε δεν έκατσε στην διαδικασία. Σηκώθηκε κει έφυγε γιατί όπως είπε «πρέπει να προλάβω την πτήση» ωστόσο από προχτές το βράδυ όπως φαίνεται είχαν αποφασίσει -ορίσει τους διαιτητές για τον αυριανό τελικό. Έβγαλαν το δίδυμο που δεν χάνει ο Παναθηναϊκός, τους Καρακατσούνη και Παναγιώτου μαζί με τον Πηλοϊδη στον 3ο τελικό και στον 4ο μπήκαν οι Χριστοδούλου, Σχινάς, Μητσόπουλος.

«ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»

Για να κατανοήσετε το μυθικό μαγείρεμα που έφτιαξαν στην ΚΕΔ, προτίμησαν να βάλουν τους Καρακατσούνη και Παναγιώτου και όχι τους διεθνείς διαιτητές Πουρσανίδη και Παπαπέτρου. Το έφτιαξαν από κάθε πλευρά ώστε αν είναι καλυμμένοι και φυσικά να χαρίσουν ένα σαρδόνιο χαμόγελο στον Παναθηναϊκό. Μετά από όλα αυτά τα αίσχη και την σαπίλα, ο Χρήστος Σταυρόπουλος τους είπε: «Να παραιτηθείτε και να το μεταφέρετε σε όσα μέλη απουσιάζουν. Να παραιτηθείτε»!

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες