Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Απίστευτο σενάριο με Μαρινάκη και ...Βίτορ Περέιρα!

Απίστευτο σενάριο με Μαρινάκη και ...Βίτορ Περέιρα!

Αν και ο ιδιόρρυθμος Πορτογάλος δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το λιμάνι, υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστεί και πάλι με το αφεντικό των Ερυθρολεύκων! Πού, πώς και γιατί;


Μπορεί ο Βίτορ Περέιρα να κατάκτησε το νταμπλ στη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων, κυρίως λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Ωστόσο, το γεγονός ότι πέτυχε τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας, φαίνεται ότι τον κρατά ψηλά στην εκτίμηση του αφεντικού των Ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, αν ερμηνεύουμε σωστά τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και κάνουν λόγο για ...επανασύνδεση με τον Πορτογάλο τεχνικό!

Όχι, φυσικά, για τον πάγκο του Ολυμπιακού, εκεί όπου ο Μάρκο Σίλβα δείχνει ακλόνητος, αλλά γι΄ αυτόν της ...Νότιγχαμ Φόρεστ! Όπως λέγεται στο Νησί, ο Βίτορ Περέιρα είναι από τους βασικούς υποψήφιους προπονητές για την αγγλική ομάδα και η περίπτωσή του δεν μπορεί παρά να συνδέεται με την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό, μιας και το αφεντικό των Ερυθρολεύκων αναμένεται να αποκτήσει μετοχές των "κόκκινων".

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι και το πρώτο όνομα προπονητή που ακούστηκε προ ημερών για τη Νότιγχαμ ήταν επίσης πρώην προπονητής των Ερυθρολεύκων, ο Μίτσελ!
Υπάρχει, δηλαδή, η εκτίμηση στους Άγγλους ότι ο νέος επενδυτής από την Ελλάδα προτίθεται να προχωρήσει σε δοκιμασμένες κινήσεις και να μην πάρει μεγάλα ρίσκα.


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες