Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

ΣΟΚ! Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο!

Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο!

Συγκλονιστικά νέα για τον Άλαν Πουλίδο μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μεξικού. Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Αρχές της χώρας θεωρούν ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής


Μια σοκαριστική είδηση για τον Άλαν Πουλίδο έρχεται από τα Μέσα του Μεξικού.

Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, δημοσιεύματα στη χώρα αναφέρουν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής.

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Στη συνέχεια οι δικοί του πήγαν στην αστυνομία, με πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τις Αρχές να αναφέρουν πως απήχθη από αγνώστους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν (κάτι που αναμένεται να γίνει στις προσεχείς ώρες). Ωστόσο ο τηλεοπτικός σταθμός «Millenio» επικοινώνησε με τον αδερφό του θύματος, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του παίκτη και τους φόβους για απαγωγή του. Την ίδια ώρα, η πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο ενισχύεται από το γεγονός ότι η πόλη Victoria, όπου και εξαφανίστηκε, έχει γίνει πολλές φορές τόπος αντίστοιχων περιστατικών.

Πάντως η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για τον εντοπισμό του Πουλίδο, στις οποίες φέρεται να χρησιμοποιούνται ακόμα και ελικόπτερα.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες