Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Ποιοί φεύγουν μετά από την απώλεια του κυπέλλου

ÓÉËÂÁ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2015-2016) OLYMPIAKOS - AEK (CUP FINAL 2015-2016)

Κάποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο..
Η ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ολοκλήρωση της σεζόν των ρεκόρ με τον χειρότερο τρόπο. Πλέον, οι Πειραιώτες «τρέχουν» ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Υστερα (και) από τη χθεσινή απογοητευτική παρουσία του, ο Ερνάνι πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Ο Μάρκο Σίλβα τον πίστεψε, τον έφερε στο λιμάνι και τον στήριξε μέχρι τέλους. Δεν τα κατάφερε…

Από εκεί και πέρα, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν και οι περιπτώσεις των Καμπιάσο, Σαλίνο και Φουστέρ. Για τους δυο πρώτους, οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να αποτελέσουν παρελθόν.

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι η χθεσινοβραδινή μη χρησιμοποίηση του Αργεντινού σχετίζεται με καθαρά αγωνιστικούς λόγους και δεν ήταν κάποιο «μήνυμα». Πάντως, το «βαρύ» συμβόλαιό του (περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως + εφορία) τον καθιστά… αουτσάιντερ για παραμονή. Η μοναδική περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα είναι να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του…

Για τον Σαλίνο, ο οποίος φέρεται επίσης πιο κοντά στην έξοδο, το μεγάλο «αγκάθι» είναι το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου. Μάλιστα, στον Πειραιά δεν κρύβουν ότι, αν δεν υπήρχε αυτό το εμπόδιο, θα ήταν ο πρώτος που θα περνούσε από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του.

Εχει κερδίσει την εκτίμηση όλων (διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας), γι’ αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή, όσο ο παίκτης δεν «κλείνει» αλλού. Αυτό, βέβαια, θα κριθεί και από τις υπόλοιπες κινήσεις των Πειραιωτών.

Οσον αφορά στον Φουστέρ, ουσιαστικά η ΠΑΕ είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν η κακή παρουσία του στον τελικό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Για την ώρα, εκτιμάται ότι βρίσκεται πιο κοντά στην παραμονή.

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες