Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Γι' αυτό θα είναι βασικός ο Φιγκέιρας!

Γι' αυτό θα είναι βασικός ο Φιγκέιρας!

Ο Διονύσης Βερβελές σχολιάζει γιατί ο Πορτογάλος θα είναι στη "μάχη" των προκριματικών του Champions League...


Ανακοινώθηκε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, είναι η πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Μια εισήγηση του Μάρκο Σίλβα εδώ και καιρό. Τον πίστευε, τον ήξερε, είχε δώσει το «ΟΚ» και οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» αυτό που έκαναν ήταν να τρέξουν τη μεταγραφή.

Ήρθε Τρίτη, ανακοινώθηκε Τετάρτη, πρόβαρε τη φανέλα του Θρύλου και πλέον παίρνει και θέση βασικού.

Από που κι ως που;

Λοιπόν. Με τον Φιγκέιρας στη δεξιά πλευρά θα πορευθεί ο Ολυμπιακός στη «μάχη» των προκριματικών, για την είσοδό του στους ομίλους του Champions League.

Ο Πορτογάλος θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας. Αντίθετα, μέρος της θα χάσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν έκλεισε καλά η χρονιά για τον Ομάρ και η άποψη του Σίλβα είναι πως στους προκριματικούς θα πάει με τους πιο έτοιμους.

Από εκεί και πέρα, ο Φιγκέιρας έχει παίξει και αριστερά, αλλά η αλήθεια είναι πως το καλό του πρόσωπο το δείχνει από δεξιά και κυρίως όταν ανεβαίνει.

Του αρέσει να προωθείται, αυτό μαρτυρούν και οι φάσεις που ίσως θα έχετε δει λίγο-πολύ. Εκτιμώ πως στο ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει πιο επιθετική τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού. Το ύψος του φαίνεται να μην είναι «σύμμαχος», αλλά ο Σαλίνο τι ήταν;

Ο Φιγκέιρας παίρνει φανέλα βασικού και αυτό αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο και για τον ίδιο. Έρχεται σε μια ομάδα που μπορεί να δείξει την αξία του και να τη βοηθήσει. 24 στα 25 είναι, έχει πάρει ευρωπαϊκά τρόπαια με τη Σεβίλλη, έχει τις παραστάσεις, το θράσος στον αγωνιστικό χώρο, άρα αυτό που μένει είναι να είναι και υγιής και να τιμήσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η φανέλα του Θρύλου άλλωστε, είναι μια… άλλη φανέλα. Πιο βαριά από πολλές!

Πηγή: redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες