Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Απίστευτες λεπτομέρειες! Ήρωας ο Πουλίδο: Απελευθερώθηκε μόνος του!

Ήρωας ο Πουλίδο: Απελευθερώθηκε μόνος του!

Απίστευτες λεπτομέρειες για την απαγωγή του Πουλίδο! Ο Μεξικανός κατάφερε να απελευθερωθεί μόνος του, αφού εξουδετέρωσε έναν από τους δράστες. Η αγωνία του Σίλβα και το μήνυμα του άσου του Ολυμπιακού.


Ώρα με την ώρα αυξάνονται οι πληροφορίες για την υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο. Όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνεται από τις αρχές, ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που ουσιαστικά απελευθερώθηκε μόνος του από τους απαγωγείς! Όσα συνέβησαν μοιάζουν βγαλμένα από ταινία δράσης.

Ο Μεξικανός άσος εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας των δραστών κι όταν βρέθηκε με έναν εξ αυτών, του επιτέθηκε, κατάφερε να τον εξουδετερώσει και του πήρε το όπλο και το κινητό. Μάλιστα στη συνέχεια κατάφερε να του αποσπάσει δια της βίας πληροφορίες για το ακριβές μέρος όπου είχε μεταφερθεί από τους απαγωγείς. Ο Πουλίδο έσπασε ένα τζάμι για να διαφύγει (εξ ου και ο τραυματισμός του στο χέρι) και κάλεσε τις αρχές δίνοντάς τους περιγραφή της τοποθεσίας προκειμένου να τον εντοπίσουν. Η αστυνομία είπε στον ποδοσφαιριστή να πυροβολήσει στον αέρα για να βρουν την ακριβή θέση του, αλλά δεν είχε σφαίρες. Έτσι έδωσε την περιγραφή των ρούχων του στις αρχές για να μην τον μπερδέψουν με κάποιον από τους απαγωγείς. Τελικά η αστυνομία κατάφερε να τον απομακρύνει από το χώρο και μετά από την επίσκεψή του σε γιατρό και ψυχολόγο σε τοπικό νοσοκομείο, επέστρεψε σώος και αβλαβής στην οικογένειά του.

Ο Άλαν Πουλίδο μέσα από το Twitter μίλησε για την εμπειρία του κι ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν. «Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας. Με βοήθησαν πολύ σε αυτή την τρομερή εμπειρία στη ζωή μου, που δεν θέλω να ζήσει κανένας άλλος άνθρωπος. Είναι ευγνώμων στις αρχές για τη βοήθειά τους και που μου επέτρεψαν να επιστρέψω ασφαλής στην οικογένεια και τους φίλους μου. Ευχαριστώ και το Θεό που ήταν πάντα μαζί μας και μου έδωσε μια νέα ευκαιρία για τη ζωή. Σας ευχαριστώ όλους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκο Σίλβα έζησε με αγωνία την όλη ιστορία και έσπασε τα τηλέφωνα για να βεβαιωθεί πως ο ποδοσφαιριστής του είναι σώος και αβλαβής. 


Πηγή:sport-fm.gr 

 

Η απίστευτη απόδραση του Πουλίδο

 Η ιστοσελίδα razon.com.mx έχει και σκίτσο που δείχνει την πάλη που έδωσε με τον έναν εκ των απαγωγέων, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι πήρε τρία τηλέφωνα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης (066), πριν καταφέρει τελικά να αποδράσει.

Όπως όλα δείχνουν, δράστες είναι οι «Los Zetas», της Βερακρούζ, που ανήκουν στο Καρτέλ του Κόλπου του Μεξικού. Οι απαγωγείς έχουν επικηρυχθεί με 6 εκατ. πέσος, ενώ ο ένας από αυτούς, μάλιστα, έχει συλληφθεί. Είναι ο Ντάνιελ Ερνάντες Μοράλες, 38χρονος, ο οποίος εδάρη από τον Πουλίδο και έπεσε αναίσθητος. Είχε μαζί του και κινητό κιόλας, με το οποίο ενημέρωσε τις αρχές. Οι τέσσερις απαγωγείς που έπρεπε εκείνη τη στιγμή να είναι στο σπίτι, είχαν μείνει δύο. Ο ένας φυλούσε τον Πουλίδο, ο άλλος… τσίλιες και οι άλλοι δύο κάπου είχαν πάει.

puldyo
Ο Πουλίδο έδειρε τον Μοράλες και τον χτύπησε με το όπλο που είχε ο απαγωγέας. Πριν τον αφήσει αναίσθητο, τον ρώτησε ποια είναι η διεύθυνση του σπιτιού που τον είχαν, καλώντας παράλληλα τις αρχές. Όπως γράφει η αναφορά της Αστυνομίας από εκεί και πέρα. «Ανέφερε (σ.σ. ο Πουλίδο) πως ήθελε να παγιδέψουν το τηλέφωνό του. Μετά ρωτήθηκε πού ήταν και τι ήταν αυτό που ακουγόταν (σ.σ. τα χτυπήματα). Του είπαν να πει τη διεύθυνση».

Ο απαγωγέας είπε από εκεί και πέρα τη διεύθυνση και εν συνεχεία άρχισε η παρακολούθηση του τηλεφώνου. Ο Πουλίδο δεν έφυγε από το σπίτι, καθώς ήταν κλειδωμένο και μετά πραγματοποίησε τη δεύτερη κλήση του, που είπε τι φορούσε προκειμένου να μην τον μπερδέψουν οι αρχές και τον περάσουν για απαγωγέα. Με το που έφτασαν οι δυνάμεις, ο Πουλίδο είχε σπάσει το χερούλι της πόρτας και είχε βγει έξω. Τέλος, όσον αφορά στην τρίτη κλήση του, ο Πουλίδο είπε πως βρισκόταν ήδη μαζί με τους εδικούς πράκτορες.

Παρακάτω ακολουθεί το σκίτσο με τις ενέργειες του Πουλίδο, φωτογραφίες από το σπίτι που τον είχαν οι απαγωγείς και λεπτομέρειες για τον Μοράλες, μετά τον ξυλοδαρμό του…


Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες