Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Ζητά τιμωρία Πεδουλάκη ο Θρύλος

mpoxou
 
Αιτία η συμπεριφορά του προπονητή του Παναθηναϊκού στον 3ο ημιτελικό απέναντι στον ΆρηΤην τιμωρία του Αργύρη Πεδουλάκη για την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια του 3ου ημιτελικού κόντρα στον Άρη, ζήτησε ο Ολυμπιακός, με καταγγελία του προς τον ΕΣΑΚΕ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Χαλβατζάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει των μικρών και των μεγάλων τελικών της Basket League.

«Πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Δεν είναι αυτής της στιγμής το θέμα. Είναι αλήθεια πως έχει γίνει καταγγελία», δήλωσε ο Γιώργος Χαλβατζάκης όταν έγινε σχετική ερώτηση.

Η καταγγελία αφορά τις αντιδράσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού προς τον κόσμο του Άρη, κατά τη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού στο «Nick Galis Hall». Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «πράσινων» θέλησε να υπερασπιστεί τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος ήταν έξαλλος, καθώς οπαδοί και κατά τον Παναθηναϊκός ένας παλιός παράγοντας του Άρη έβρισαν τη νεκρή μητέρα του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε απαντήσει με έντονο τρόπο στις ύβρεις των οπαδών του Άρη και ο Μάνος Παπαδόπουλος παρενέβη, καλώντας τον έμπειρο προπονητή να εισέλθει μέσα στη φυσούνα.


Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες