Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Ρουά ματ έκανε η ΕΡΤ τρεις ημέρες πριν τον τελικό με ΑΕΚ!

Η ΕΡΤ μεταδίδει τον τελικό!

Ρουά ματ έκανε η κρατική τηλεόραση τρεις ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ! Αλλαγή τελευταίας στιγμής στην ώρα.


Ο τελικός της 7ης Μαΐου θα είναι ο πιο ξενέρωτος όλων των εποχών. Γιατί και ματσάρα να γίνει, τί να το κάνεις, αφού Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα στερηθούν της στήριξης των οπαδών τους, λόγω της αδιαλλαξίας του Σταύρου Κοντονή να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τιμωρώντας δύο ομάδες, των οποίων οι φίλαθλοι δεν έκαναν επεισόδια...

Ένα θέμα που προέκυψε για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, στο ΟΑΚΑ, ήταν η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης. Τα δικαιώματα κατέχει ο ΟΤΕ tv, που σημαίνει, ότι αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι μη συνδρομητές δεν θα είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ματς.

Όλα έδειχναν ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό του περσινού τελικού, όπου το έδειξε το συνδρομητικό κανάλι και μετά από 2 ώρες ο ΣΚΑΪ έπαιξε το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν! Φέτος όμως έγινε η ανατροπή και θα δείξει τον τελικό και ελεύθερο κανάλι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΕΡΤ κατάφερε ύστερα από πιέσεις και πήρε τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Μόνο που η μετάδοση θα έχει μία αλλαγή. Ο ΟΤΕ tv αιτήθηκε αλλαγή ώρας του αγώνα, ώστε η κρατική τηλεόραση να δείξει τον αγώνα, αλλά με μισή ώρα καθυστέρηση.Εν τέλει, όπως φαίνεται, ο τελικός δεν θα αρχίσει στις 21:00 αλλά στις 20:30.

Έτσι, το συνδρομητικό θα δείξει εικόνα και ήχο στις 20:30 και η ΕΡΤ θα αρχίσει να μεταδίδει με 30 λεπτά καθυστέρηση το ματς. Κάτι είναι και αυτό. Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.. τελικά θα μεταδόση με μεγαλύτερη καθυστέρηση η ΕΡΤ των αγώνα!
Διαβάστε παρακάτω:

Το απόλυτο ξενέρωμα με τη μετάδοση του τελικού!Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες