Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Δεν είναι πλάκα: Κάνουν έρανο για την Λεωφόρο!

Leoforos
 
Ετσι προσπαθεί να φτιάξει γήπεδο ο Αλαφούζος! 
 
Δεν είναι πλάκα ούτε αστείο. Οι βάζελοι κάνουν έρανο για την ανακατασκευή της Λεωφόρου! Οπως το ακούσατε. Την Δευτέρα θα κάνουν τηλεμαραθώνιο στον ΣΚΑΙ για να κάνουν έρανο για το γήπεδό τους! Ετσι προσπαθεί να φτιάξει γήπεδο ο Αλαφούζος. Με τα λεφτά των άλλων.Δεν παίζονται. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι:

«Έχουμε οργανώσει μια καμπάνια επικοινωνίας.
Η Λεωφόρος σχεδόν μετά από 100 χρόνια μετά την πρώτη της κατασκευή βρίσκεται σε μια πρόκληση, αυτή της ανακατασκευής. Το γήπεδο είναι μέρος της ιστορίας και της εικόνας μας, αλλά και μέρος της πόλης. Είναι ένα κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για να στηρίξουν το όραμά μας. Έχουμε διαμορφώσει δέκα χορηγικά πακέτα, που έχουν αντισταθμιστικά οφέλη και ευκολίες πληρωμής. Τα έχουμε σχεδιάσει για να καλύψουμε όλα τα βαλάντια, έχουμε ξεκινήσει από τα 20 ευρώ, αμέσως μετά τα 50 ευρώ και ακολούθως κάθε πακέτο έχει σειρά αντισταθμιστικών οφελών. Τα οφέλη αυτά υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας. Εκτός από τις εκπτώσεις, τις προσβάσεις σε ευκαιρίες κλπ, έχουμε εισάγει την ονοματοθεσία της θέσης.

Όσοι συμμετέχουν από το πακέτο 3 ως 9, μπορούν να δουν στη θέση τους το όνομά τους χαραγμένο. Γίνονται χορηγοί γηπέδου εφ’ όρου ζωής και αυτό αποτυπώνεται. Όποιος επιθυμεί να συνδράμει μπορεί να το κάνει μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Έχουμε οργανώσει μια μεγάλη καμπάνια, με διάφορα διαφημιστικά οχήματα, όπως το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ μας. Υπάρχουν οι πρεσβευτές μας που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους και συμβάλουν στην επέκταση της καμπάνιας.

Οργανώνουμε, επίσης, για την επόμενη Δευτέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ένα πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Χριστίνα Βραχάλη, με τις δραστηριότητες του συλλόγου. Στο στούντιο θα βρίσκονται παλαίμαχοι αθλητές, ταλέντα, δημοσιογράφοι και θα κάνουμε συνδέσεις με τα κλαμπ του Παναθηναϊκού σε Αμερική, Κύπρο και Ευρώπη. Εκείνη τη βραδιά ελπίζουμε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού να ενωθεί για να στηρίξει το νέο όραμα».

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες