Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Νωρίς το θυμήθηκαν... και όλα αυτά για να μην χάσει τον τελικό! Αστεία πράγματα!

Νωρίς το θυμήθηκαν...

Στις 11-05-2016 έγινε το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Τζιμπούρ επιτέθηκε και χτύπησε τον Μάρκο Βελλίδη. Κάτι που δεν είδαν (!) οι διαιτητές και δεν γράφθηκε στο φύλλο αγώνα. Μετά από 12 ημέρες, όμως, υπήρξε κινητοποίηση από την πλευρά της Αθλητικής Δικαιοσύνης, από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα που... έμαθε για το περιστατικό!


Ο υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος του Ράφικ Τζιμπούρ, για βιαιοπραγία. Για το χτύπημα στον Βελλίδη.

Νωρίς το θυμήθηκαν, πάντως! Δεν πέρασαν καλά-καλά ούτε δύο εβδομάδες για την πειθαρχική δίωξη! Αυτό θα πει γρήγορη αντίδραση...

Αυτό, πάντως, που μοιάζει με κακόγουστο αστείο είναι ότι τώρα θα τον τιμωρήσουν. Από τότε έχουν γίνει τόσα ματς; Θα προλάβουν να τον τιμωρήσουν ή θα πάει για του χρόνου η "καμπάνα"; Ή θα τιμωρηθεί και θα εκτίσει την ποινή μέσα στα πλέι οφ! Γιατί έτσι όπως το πάτε, για του χρόνου και βλέπουμε...

Για την ιστορία, το Άρθρο 10 του πειθαρχικού κώδικα για το οποίο κλήθηκε ο Αλγερινός προβλέπει τιμωρία 3 αγωνιστικών για βιαιοπραγία. Στην παρ. 8β του ΚΑΠ επισημαίνεται: "β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία". Πλέον ο Αλγερινός πρέπει να κληθεί σε απολογία, αλλά είναι άγνωστο πότε θα τιμωρηθεί, αφού η αποχή των δικηγόρων λήγει την αύριο Τρίτη.

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες