Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλαξε η ώρα του τελικού!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλαξε η ώρα του τελικού!!

Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ, ΔΕΝ θα ξεκινήσει στις 21.00, όπως είχε προγραμματιστεί.


Μια μικρή αλλαγή -για τηλεοπτικούς λόγους- προέκυψε σήμερα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, το προσεχές Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου θα γίνει στις 20:30 κι όχι στις 21:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η αλλαγή αυτή έγινε διότι ο Ote TV συζητάει με την ΕΡΤ για τη μετάδοση του αγώνα και από ελεύθερο κανάλι, αλλά με... καθυστέρηση.
(Διαβάστε ΕΔΩ για την μετάδοση της ΕΡΤ με.. καθυστέρηση!)

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!
Διαβάστε παρακάτω:

Το απόλυτο ξενέρωμα με τη μετάδοση του τελικού!

Απίστευτο το μπάχαλο με την τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΑΕΚ! Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη με την ΕΡΤ που θα απογοητεύσει τους οπαδούς;  

Ραγδαίες είναι οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο ΟΤΕ TV ζήτησε την αλλαγή ώρας στην έναρξη του παιχνιδιού και έτσι αντί για 21:00 η σέντρα ορίστηκε για τις 20:30, προκειμένου ελεύθερο κανάλι να δείξει τον αγώνα.

Αρχικά διέρρευσε ότι το παιχνίδι θα μεταδώσει η ΕΡΤ με μισή ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 21:00. Γι΄ αυτό και το συνδρομητικό κανάλι αιτήθηκε την αλλαγή που προαναφέραμε.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , αυτό δεν θα συμβεί. Και πώς θα καλύψει η δημόσια τηλεόραση τον αγώνα;

Τελικά θα επαναληφθεί το σκηνικό του περσινού τελικού, όταν το συνδρομητικό κανάλι μετέδωσε ζωντανά το ματς και μετά από δύο ώρες ο ΣΚΑΙ το έδειξε σε μαγνητοσκόπηση.

Ο ΟΤΕ TV, δηλαδή, θα αρχίσει να δείχνει εικόνα και ήχο στις 20:30 και η ΕΡΤ, δύο ώρες αργότερα, στις 22:30. Το απόλυτο ξενέρωμα επομένως για τους οπαδούς που δεν έχουν συνδρομητική.
Όσον αφορά τους δημοσιογράφους που θα κάνουν την περιγραφή, για το συνδρομητικό θα είναι ο Αντρέα Παλομπορίνι, ενώ για την κρατική τηλεόραση ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο …εκλεκτός, αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την Πέμπτη, πάντως, η ΕΡΤ θα δώσει στη δημοσιότητα και το σχετικό trailer, το οποίο τρέχουν για να ετοιμάσουν, αφού η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγο…  

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες