Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Εν αναμονή ανακοινώσεων για το μπάσιμο Μαρινάκη στη Νότιγχαμ

Εν αναμονή ανακοινώσεων για το μπάσιμο Μαρινάκη στη Νότιγχαμ

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει σήμερα η «Live Sport», τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να γίνεται ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου.

Ο κ. Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ελέγξει τα έγγραφα που αφορούν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Φαουάζ Αλ – Χασάουι, είχε δηλώσει τα εξής:

«Ό,τι συμβεί τελικά, δεν θα είναι πώληση του συλλόγου. Δεν πουλάω την ομάδα. Θέλω πρώτα να την οδηγήσω στην Premier League και θέλω να είμαι εδώ όταν αυτό συμβεί. Αγαπάω το Νότινγχαμ. Θέλω τα καλύτερα για την ομάδα γιατί θέλω οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι. Ξέρω ότι αυτό δεν συμβαίνει τώρα, όμως ελπίζω να το καταφέρω. Όπως ελπίζω αυτό αν είναι ένα θετικό καλοκαίρι γιατί αυτή τη φορά θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα».

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες