Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Διεθνής Κουβανός στον Ολυμπιακό!

Διεθνής Κουβανός στον Ολυμπιακό!

Την απόκτηση του διεθνούς Κουβανού κεντρικού Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκεζ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ενδυναμώνοντας σημαντικά το ρόστερ ενόψει της προσπάθειάς του να επιστρέψει στην κορυφή.


Η ανακοίνωση: 
 
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez.

Ο Livan Osoria Rodriguez, είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1994, έχει ύψος 2.01 μ. και ζυγίζει 96 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Αργεντινή με την Club Obras Sanitarias (San Juan). Είναι διεθνής από το 2011 και μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κούβας».

Στην πρώτη του δήλωση ως αθλητής του Ολυμπιακού, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) ο Livan Osoria Rodriguez τόνισε τα εξής:

«Μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του κ. Γκουλινέλι δέχτηκα αμέσως την πρόταση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες οργανωτικά και αγωνιστικά στην Ευρώπη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με αμέτρητους τίτλους.

Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε όλους του τίτλους στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες