Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Έτσι θα επιστρέψει ο Μιραλάς!

Έτσι θα επιστρέψει ο Μιραλάς!

Διαβάστε για το ποια είναι τα δεδομένα ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Βέλγου παιχταρά στον Ολυμπιακό!


O 29χρονος άσος «ψήνεται» για ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό, θεωρώντας λάθος του να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με την Έβερτον, παρά τις βελτιωμένες αποδοχές του.

Ο Μιραλάς εξάλλου έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής φέτος στον αγγλικό σύλλογο και φέρεται να προτιμάει να είναι το «πρώτο βιολί» σε ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού, από το να είναι ρολίστας σε μία ομάδα όπως η Έβερτον.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2018, έχοντας βέβαια ετήσιες αποδοχές στα 2,5 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά λοιπόν τις απαιτήσεις του για το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ (συν μπόνους), οπότε οι Πειραιώτες θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι ότι τα «ζαχαρωτά» ξεκινούν τις συζητήσεις από τα 12 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει περισσότερα απ' όσα τον πούλησε, δηλαδή περί τα 7 εκατ.

Μία πιθανή λύση λοιπόν θα ήταν ο ετήσιος δανεισμός του με οψιόν αγοράς . Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι η Έβερτον μόλις άλλαξε προπονητή, με τον Μαρτίνες να αποχωρεί και είναι γνωστό ότι ο Μιραλάς είχε... θέμα με τον Ισπανό τεχνικό. 

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες