Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Δίδαξαν ήθος Ολυμπιακός και Σάββας!

Δίδαξαν ήθος Ολυμπιακός και Σάββας!

Από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο απέδειξαν πως ξέρουν να χάνουν, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο και τη δίκαιη ήττα στον τελικό του Κυπέλλου.


Πάντως, για να τα λέμε όλα, η γενικότερη στάση που κράτησαν στον Ολυμπιακό, μετά τον χαμένο τελικό, ήταν άξια αναφοράς.

Από την άποψη ότι δεν προκάλεσαν με δηλώσεις, αλλά αντιθέτως, αναγνώρισαν τη δίκαιη επικράτηση της ΑΕΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ανεξάρτητα από τις όποιες αναφορές έγιναν για τον Κοντονή και τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα, οι Ερυθρόλευκοι παραδέχθηκαν την κακή εικόνα και πως ο αντίπαλος άξιζε τον τίτλο.

Πρώτος και καλύτερος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, που αν και συνήθως προκαλεί πολλές αντιδράσεις με τις τοποθετήσεις του, έδωσε πολλές φορές συγχαρητήρια στους παίκτες της Ένωσης για την επιτυχία τους.

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε καμία αιχμή στις δηλώσεις του για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, όπως συνέβη άλλωστε και στην επίσημη περιγραφή του αγώνα από το site της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αν και, δηλαδή, προηγήθηκε μεγάλος ντόρος για τους διαιτητές, μετά τον τελικό δεν έγινε κανένα αρνητικό σχόλιο ούτε από τον Μάρκο Σίλβα, ούτε από κάποιον παίκτη της ομάδας, γεγονός που αν μη τι άλλο τιμάει τους Ερυθρόλευκους.
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες