Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Αποκάλυψη - βόμβα Γκιρτζίκη για παράγοντα της ΑΕΚ!

Αποκάλυψη - βόμβα Γκιρτζίκη για παράγοντα της ΑΕΚ!

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Γιώργο Γκιρτζίκη για τον λόγο που δεν έκανε την απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ. Τι είπε για τους θεατές, τους... αλήτες και τον Μάνταλο!


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε σε Μέσο της Ξάνθης και αποκάλυψε ότι υπήρχαν άνθρωποι στον τελικό που δεν του επέτρεψαν να κάνει την απονομή στην ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας μερικούς από αυτούς... αλήτες!

Μάλιστα, τόνισε ότι τελικά θα ήταν πολύ καλύτερο να διεξαγόταν το ματς με φιλάθλους των δύο ομάδων, παρά με αυτούς τους λίγους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

«Η απογοήτευση μου ήταν έντονη! Οι προσκλήσεις που δόθηκαν, δόθηκαν σε πρόσωπα καταγεγραμμένα με ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας. Όταν γίνεται ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα έλεγα ότι έρχονται οι στενοί συγγενείς των ομάδων, που πρέπει, πρώτα από όλα, να είναι κύριοι και άψογοι! 

Δυστυχώς, μεταξύ αυτών ήταν αλήτες! Νομίζω ότι αυτό έγινε επιλεκτικά και μεθοδευμένα. Και επίσης, η απογοήτευσή μου έγκειται και στο άλλο σημείο. Στο ότι δεν έγινε ουδεμία παρέμβαση σε αυτούς τους λίγους, που μπορούσαν να τους πάρουν σηκωτούς, και να τους δικάσουν αυτόφωρο. Αυτούς που έβριζαν εν χορώ με ύβρεις που δεν θέλω να επαναλάβω, γιατί η μάνα μου θα σηκωθεί από κει που κοιμάται ήσυχα και… Πώς να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται κύριοι;», τόνισε αρχικά ο κ. Γκιρτζίκης.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Αυτοί που ήρθαν στην εκδήλωση του τελικού, ήταν ξεχωριστοί άνθρωποι. Ήταν λίγοι! Δηλαδή αν έρχονταν οι φίλαθλοι; Τι περισσότερο θα γινόταν; Μάλλον οι φίλαθλοι θα ήταν πολύ πιο άψογοι και θα έπρεπε να υπάρχουν φίλαθλοι 30.000 της ΑΕΚ και 30.000 του Ολυμπιακού. Αλλά αυτοί οι λίγοι είναι που τους επιτρέπουν πάντα να κάνουν επεισόδια μέσα στα γήπεδα. Επιτέλους, ας τους απομονώσουν! Ας τους καταδικάσουν, ας τους παραδώσουν στην αστυνομία να δικαστούν! 

Αλλά και η αστυνομία έχει την ευθύνη της. Δεν επελήφθη. Δύο φορές έκανα παρέμβαση. Ο ταξίαρχος, ο επικεφαλής, ούτε καν εμφανίσθηκε. Το ίδιο και ο εισαγγελέας, που ήταν υπεύθυνος για αυτό το πράγμα. Δύο ανθρώπους δεν μπορούσε να δώσει ο εισαγγελέας εντολή να τους συλλάβουν; Δεν το έκανε». 

Πρόσθεσε, δε: «Έκανα όλες τις απονομές και τις βραβεύσεις. Είδατε να κάνω την απονομή του κυπέλλου; Όχι! Δεν την έκανα. Μου επέτρεψαν να την κάνω; Που μπήκε ανθρώπινο τείχος μπροστά με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ και είπε ''πάρτε το μόνοι σας''! Και έρχονται τώρα κάποια Μέσα Ενημέρωσης να λένε ο Γκιρτζίκης δεν έδωσε το κύπελλο; Πώς είναι δυνατόν να δώσω τα μετάλλια, να δώσω τις βραβεύσεις τις ειδικές, να αγκαλιάσω το δικό μας το παιδί, τον αρχηγό της ΑΕΚ που του έδωσα το έπαθλο MVP; Και τον αγκάλιασα τον Μάνταλο και τον φίλησα, γιατί είναι δικό μας παιδί. Ξεκίνησε από την Ξάνθη. Είναι στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας. Είναι δικό μας παιδί. Εγώ δεν ξεχωρίζω τα παιδιά ποιας ποδοσφαιρικής ομάδος είναι. Και τι φταίνε τα παιδιά; Έδωσε κανένα παιδί δικαίωμα, είτε του Ολυμπιακού είτε της ΑΕΚ; Όχι. Φταίνε οι παράγοντες λοιπόν». 

Τέλος, σημείωσε: «Η ΕΠΟ είχε και σεκιουριτάδες, είχε και αστυνόμευση, και ματ και εισαγγελείς, είχε και επικεφαλής… Τι να πω; Φυσικά και θέλαμε κόσμο, ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο! Και η Πολιτεία να αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησης και της φύλαξης. Άμα η Πολιτεία δεν μπορεί να μας προστατέψει από 60.000 κόσμο, τότε πώς θα μας προστατέψει από τα σύνορα τα εξωτερικά; Γιατί είμαστε φορολογούμενοι; Γιατί πληρώνουμε; Με έκαναν πρόεδρο για να υπερασπιστώ το ποδόσφαιρο. Και θα το υπερασπιστώ μέχρι τέλους».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες