Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Στον Άρειο Πάγο για τον τελικό του Κυπέλλου!

Στον Άρειο Πάγο για τον τελικό του Κυπέλλου!

Επιστολές σε όλα τα αρμόδια υπουργεία, αλλά και στον Άρειο Πάγο (!) απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αναφορά σε όσα κατήγγειλαν οτι συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ!


Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για εισβολή 40 οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι, όπως σημειώνουν, "κατάφεραν να περάσουν δίχως πρόβλημα από δύο διαφορετικούς ελέγχους και να μπουν με το έτσι θέλω στο γήπεδο", αλλά και "στους αλήτες που υπήρχαν στην κερκίδα της ΑΕΚ, οι οποίοι μάλιστα είχαν και πρόσκληση".

Θα απαντήσει ποτέ κανείς αρμόδιος πώς κατάφεραν να περάσουν από τους ελέγχους που υπήρχαν τόσο περιμετρικά, όσο και στις θύρες του γηπέδου; Θα απαντήσει επίσης κανείς για το ποιος έδωσε Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, καθώς είναι εξοργισμένοι που σε μια αναμέτρηση με πολύ περιορισμένο αριθμό θεατών (εξαιτίας της σχετικής απόφασης του Σ. Κοντονή), στην οποία υποτίθεται ότι είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας και υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κάποιοι κατάφεραν να περάσουν από πολλαπλές ζώνες ελέγχου και να φτάσουν άνετα μέχρι την εξέδρα.

Γι’ αυτό, απέστειλαν επιστολές στα αρμόδια Υπουργεία και έκαναν αναφορά στον Αρειο Πάγο, για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Τρίτη (17/5).

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες