Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Μέτρα ασφαλείας για... γέλια!

Μέτρα ασφαλείας για... γέλια!

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε με την παρουσία καμιά 400αριά ανθρώπων στο ΟΑΚΑ. Οι περισσότερες προσκλήσεις πήγαν στην ΕΠΟ και δόθηκαν από εκεί, ενώ οι δύο φιναλίστ πήραν λιγοστές.


Τα μέτρα ασφαλείας που είχαν καθοριστεί ήταν δρακόντεια. Ο έλεγχος στις θύρες εισόδου εξονυχιστικός. Παρόλα αυτά η αστυνομία πιάστηκε για μια ακόμα φορά στον... ύπνο.

Δεν ήταν μονάχα οι βόλτες με τα μηχανάκια που έκαναν αρκετή ώρα πριν το ματς, περιμετρικά του ΟΑΚΑ, οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά κι αυτό που συνέβη λίγη ώρα πριν τη σέντρα. Με μερίδα οπαδών των "κιτρινόμαυρων", έκαναν ντου και μπούκαραν στις εξέδρες με το... έτσι θέλω. "Σπάζοντας" με μεγάλη ευκολία και άνεση συνάμα, τον αστυνομικό "κλοιό"! Παρά τα "δρακόντεια" μέτρα ασφαλείας που είχαν καθοριστεί, για έναν τελικό κεκλεισμένων των θυρών, με μάξιμουμ 400 άτομα στις εξέδρες.

Γεγονός που προκάλεσε τόσο τον εκνευρισμό όσο και τα εντονότατα παράπονα από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ακολούθησα πιστά όλα όσα είχαν αποφασιστεί, με τη λίστα για τα άτομα που θα έμπαιναν στο γήπεδο. Και οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν να διερευνήσει η αστυνομία την υπόθεση κι από την πλευρά της ΑΕΚ. Γιατί, όπως φάνηκε, δεν τηρήθηκε τίποτα από τα συμφωνηθέντα.

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες