Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Μανωλάς όπως λέμε Τζον Τέρι! Τους συγκρίνουν οι Άγγλοι!

Μανωλάς για Τσέλσι

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος, πολλών ομάδων για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Σίγουρα η Τσέλσι έχει γραφτεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, κάτι που συμβαίνει για άλλη μία φορά από δίκτυο του εξωτερικού.


Πιο συγκεκριμένα, το football365.com κάνει μία εκτενή αναφορά, στους 5 παίκτες που απασχολούν τους Λονδρέζους και τους οποίους θέλει να αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό αναφέρεται πως έχει πραγματοποιήσει δύο πολύ καλές σεζόν με την φανέλα της Ρόμα και πως οι Ιταλοί αποδεικνύεται πως έπραξαν ορθώς όταν έδωσαν 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, για να τον κάνουν δικό τους.

Επίσης γράφεται, πως έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται ακόμη δουλειά, αλλά και το ότι είναι έτοιμος να μεταπηδήσει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι οι «μπλε».

Ιδιαίτερο είναι το γεγονός, πως συγκρίνουν τα σωματικά του χαρακτηριστικά, με αυτά του Τζον Τέρι, με τον Μανωλά πάντως να τον θεωρούν πιο αθλητικό από τους δύο.

Τέλος, στην Ιταλία είναι δεύτερος σε κοψίματα πίσω από τον Αστόρι της Φιορεντίνα, ενώ στις κεφαλιές βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με τα στατιστικά που γράφει άλλο ξένο μέσο.

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες