Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Απειλεί να μην κατέβει στον τελικό η ΑΕΚ

Απειλεί να μην κατέβει στον τελικό η ΑΕΚ;

Οργισμένη επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη για τον ορισμό των βοηθών του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Γιατί λένε στην Ένωση, ότι έτσι δεν πάνε ΟΑΚΑ..


Ο κακός χαμός γίνεται την Πέμπτη του Πάσχα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος έχει γίνει ανατολικό ζήτημα. Εκτός, ότι υπάρχει η πιθανότητα αναβολής του παιχνιδιού μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, λόγω της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, προέκυψε ζήτημα με τον ορισμό των βοηθών του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, τους οποίους δεν αποδέχεται η “κιτρινόμαυρη” πλευρά, αλλά ούτε και ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος, όπως ενημερωθήκατε, απείλησε για μη διεξαγωγή του τελικού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της τα “έχωσε” στον πρόεδρο της ΕΠΟ για τον ορισμό, τον κάλεσε προς συμμόρφωση, διαφορετικά, άφησε να εννοηθεί, ότι δεν θα πάει ΟΑΚΑ...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μπόχα και η δυσωδία της διοίκησης Γκιρτζίκη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο εθισμός στην ανομία είναι τόσο μεγάλος, ώστε δεν επέτρεψε στους ανθρώπους που έχουν διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πέρατα της οικουμένης ούτε να σεβαστούν όσα οι ίδιοι συμφώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύριοι, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο καιρός που μπορούσατε να κάνετε ό,τι γουστάρετε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν προκαλώντας βάναυσα τη φίλαθλη κοινή γνώμη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Εχετε τελειώσει και δεν σας το έχουν πει…

Και φυσικά αν νομίζετε ότι η ΑΕΚ θα αποδεχθεί την ύπουλη και εξοργιστικά ανόητη μεθόδευσή σας με τον ετσιθελικό ορισμό των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου που σας είναι βολικοί και εξυπηρετούν τα σχέδιά σας, είστε πολύ γελασμένοι.

Εμείς ως πρόβατα επί σφαγή σε έναν τελικό στον οποίο σκεφτήκατε να αναδείξετε ως πρωταγωνιστές διακεκριμένους θαμώνες των σουιτών του γηπέδου «Καραϊσκάκης» δεν σκοπεύουμε να πάμε.

Δεν περιμέναμε βεβαίως να αλλάξετε στα τελευταία σας στο ποδόσφαιρο! Περιμέναμε απλώς να δείχνατε τη στοιχειώδη εξυπνάδα, προκειμένου να καταλάβετε ότι τα όργανα της παρανομίας και της ασυδοσίας έχουν αρχίσει να σιγούν!

Σας είναι δύσκολο να κάνετε για μία φορά το σωστό, αλλά πλέον δεν έχετε την ευχέρεια να πράξετε κάτι το διαφορετικό! Συμμορφωθείτε όσο ακόμα είναι καιρός! Ή καλύτερα όσος καιρός ακόμα σας μένει…».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες