Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Περιφερειακό επιθετικό-γκολτζή ο Σίλβα

Περιφερειακό επιθετικό-γκολτζή ο Σίλβα

Ο Ολυμπιακός είχε καλές και κακές στιγμές από τους πλάγιους επιθετικούς του ή περιφερειακούς όπως αποκαλούνται σε σχήματα τύπου 4-3-3 ή 4-2-3-1 και τις παραλλαγές. 


Ερνάνι, Πάρντο, Σεμπά, Ντουρμάζ και ενίοτε Φουστέρ κάλυψαν τις θέσεις και σίγουρα θα μπορούσαν να τα είχαν πάει πολύ καλύτερα, ειδικά οι νεόφερτοι καθώς ο Σουηδός έκανε σπουδαία σεζόν.

Ο Ερνάνι αποτελεί ήδη παρελθόν καθώς ο Ολυμπιακός δεν τον αγοράζει από την Πόρτο, ο Σεμπά αν έρθει πρόταση ικανοποιητική θα παραχωρηθεί είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να σκάσει πρόταση για τον Ντουρμάζ.

Ο μόνος σίγουρος δηλαδή για την επόμενη σεζόν είναι ο Πάρντο τον οποίο θα αγοράσει ο Θρύλος από τη Μπράγκα ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ο Μάρκο Σίλβα ψάχνεται πολύ για τουλάχιστον έναν πρωτοκλασάτο και έτοιμο για ενδεκάδα περιφερειακό επιθετικό που να μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά.

Έχει ξεχωρίσει παίκτες από την Ιβηρική και τη Λατινική Αμερική ενώ εξετάζει και περιπτώσεις από προτάσεις μάνατζερ με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ήδη στην "γηραιά ήπειρο".

Πηγή:redgoal.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες