Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Πάει για αναβολή ο τελικός!


Απίθανο μοιάζει να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου το Σάββατο! Θεωρώντας ότι η ΕΠΟ τον ενέπαιξε και πατώντας νομικά στον «χαρτοπόλεμο» ΑΕΚ-Ολυμπιακού, ο Σταύρος Κοντονής κλίνει προς απόφαση αναβολής. Κάτι παραπάνω από δύσκολο μοιάζει -με τα υπάρχοντα δεδομένα- να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου το Σάββατο. 

Μετά την ασυνέπεια που έδειξε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στα συμφωνηθέντα για τους διαιτητές και το «μπάχαλο» που προκάλεσε ο ορισμός τους από την ΕΠΟ, δεν φαίνεται να βρίσκεται σημείο επαφής με τον Σταύρο Κοντονή. 

Όχι μόνο επειδή ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι εξοργισμένος από τη στάση του προέδρου της ομοσπονδίας, αλλά και επειδή η τελευταία δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει (κρίνοντας από το γεγονός ότι ο πρόεδρός της δεν εμφανίζεται καν στο τηλέφωνο). 

Θεωρώντας λοιπόν τον εαυτό του εξαπατημένο από τον Γκιρτζίκη -και εφόσον εκείνος δεν ανταποκριθεί στο τελεσίγραφο που του δόθηκε να αλλάξει τους ορισμούς των διαιτητών και να κάνει τα συμφωνηθέντα ως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής- ο Κοντονής είναι αποφασισμένος να αναβάλλει τον τελικό. 

Διότι νομικά δεν μπορεί να τον ματαιώσει, ωστόσο υπάρχει πάτημα για να μπορέσει να αποφασίσει αναβολή: Πρόκειται για τον «χαρτοπόλεμο» με βαριές εκφράσεις που προέκυψε μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού από το απόγευμα της Πέμπτης και του δίνει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. 

Άλλωστε στο νόμο που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή προβλέπεται αναβολή σε περίπτωση που διαπιστώνεται τεταμένο κλίμα -κάτι το οποίο δικαιολογείται από τις σκληρές τοποθετήσεις των δυο ΠΑΕ, που στοιχειοθετούν τη συγκεκριμένη διάταξη για «παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων». 

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, ο Κοντονής μοιάζει έτοιμος να αναβάλλει τον τελικό, χωρίς να είναι σαφές το αν και πότε αυτός θα γίνει, αφού την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένη και η έναρξη των πλέι-οφ.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες