Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Ξανά στο σκαμνί ο Μελισσανίδης

Ξανά στο σκαμνί ο Μελισσανίδης

Παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την απόφαση-σκάνδαλο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ η οποία απάλλαξε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την φραστική επίθεση εναντίον του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός Δημήτρης Κύρκου (Θεσπρωτίας).


Οι ύβρεις και οι απειλές, τόσο στη διάρκεια, όσο και στην ανάπαυλα του αγώνα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Χάρη Καλογερόπουλο (Αθηνών) μετά από καταγγελία του Κύρκου.

Παρόλα αυτά ο Μελισσανίδης είχε αθωωθεί με ένα απαράδεκτο και προκλητικό σκεπτικό της Επιτροπής Δεοντολογίας, με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες! Σχετική ανακοίνωση για το σκάνδαλο είχε εκδώσει και ο Ολυμπιακός.

Ηταν ξεκάθαρο ότι η πρωτόδικη απόφαση δεν είχε νομική βάση. Ετσι η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης θα καθίσουν στο σκαμνί της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ την Τετάρτη 25/05 με τη συνεδρίαση να έχει προγραμματιστεί για τις 16:30.

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται έφεση εναντίον της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Και η προηγούμενη είχε σχέση με την ΑΕΚ, η οποία είχε απαλλαγεί για ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ.

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες