Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

«Σφάζονται» στα πόδια του Μανωλά δύο τεράστια κλαμπ!

«Σφάζονται» στα πόδια του Μανωλά δύο τεράστια κλαμπ!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις του στην Ιταλία και αυτό φαίνεται από αυτό που συνέβη στο πλαίσιο του τελικού του Champions League...


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Ρόμα προτίθεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά, αλλά συνάμα είχε ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προσκήνιο του τελικού Champions League.

Είναι από τα πιο hot ονόματα στην ευρωπαϊκή πιάτσα. Ο Κώστας Μανωλάς απασχολεί μεταγραφικά τις μεγαλύτερες ομάδες της Premier League και οι εξελίξεις είναι καθημερινές. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουμε από πηγές που πρόσκεινται στους «τζιαλορόσι», η Ρόμα είναι έτοιμη να προσφέρει στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του (από 1,5 σε 3 ετησίως), θέλοντας να τον έχει ικανοποιημένο ακόμα σε ενδεχόμενο που τελικά ο Μανωλάς παραμείνει στην Ρόμα.

Αυτός πάντως δεν φαίνεται να είναι πολύ πιθανό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που πρόσκεινται στην διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στην Μιλάνο και ο σκοπός του δεν ήταν απλώς να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League!

Ο Γούντγουορντ είχε επαφές με ανθρώπους της Ρόμα (όχι με τον Τεχνικό Διευθυντή, Βάλτερ Σαμπατίνι που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας) που πρόσκεινται στον Αμερικανό ιδιοκτήτη της Ρόμα (πιθανότατα τον εκτελεστικό διευθυντή Μάουρο Μπαλντισόνι), θέλοντας να κάνει ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, το οποίο σιγά - σιγά αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά!

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες