Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Επιμένουν οι Άγγλοι για Μαρινάκη!

Επιμένουν οι Άγγλοι για Μαρινάκη!

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι αναφορές στο Νησί για το "μπάσιμο" του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Νότιγχαμ Φόρεστ! Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις!


Την είσοδο επενδυτών στη Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Φαουάζ Αλ Χασάουι, με τους Άγγλους να επιμένουν για τις επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είδηση από τον βρετανικό Τύπο για το... φλερτ του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με τον ιστορικό σύλλογο της Τσάμπιονσιπ. Για πρώτη φορά μάλιστα τοποθετείται δημόσια ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ Χασάουι, αποκαλύπτοντας ότι συζητάει με υποψήφιους επενδυτές και η «Notigham Post» έχει ξανά σε πρώτο πλάνο το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

..ο Αλ Χασάουι προανήγγειλε τις εξελίξεις από το προσεχές κιόλας καλοκαίρι κι όπως σημειώνει το δημοσίευμα: «Εχουν υπάρξει επαφές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη».

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο», ξεκαθαρίζει ο μεγαλομέτοχος της Νότιγχαμ, αλλά επισημαίνει ότι ακόμα κι αν μπουν νέοι επενδυτές, ο ίδιος θα παραμείνει στον σύλλογο, με σκοπό να δει την επιστροφή του στην Premier League. «Δεν θέλω να φύγω από τη Φόρεστ πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε την άνοδο και θα είμαι πρόεδρος. Αυτό είναι το όνειρό μου και δεν θέλω να το χάσω», αναφέρει και προσθέτει:

«Αλλά ίσως έρθουν κάποιοι επενδυτές. Αυτό φυσικά θα με βοηθήσει. Θα είναι καλό για τον σύλλογο αν έρθουν και βάλουν τα χρήματά τους για τη Νότιγχαμ. Δεν θα παραδώσω το κλαμπ στον οποιονδήποτε. Θέλω να κάνω την κατάλληλη έρευνα για όποιον πιθανόν συνεργαστώ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα νοιάζονται τον σύλλογο με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε κι εμείς».

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι: «Εννοείται οπως οποιαδήποτε επένδυση από τον Μαρινάκη, θα σήμαινε ότι θα έπαιρνε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αλλά ο Αλ Χασάουι θα παρέμενε ως πρόεδρος».
Την ίδια στιγμή γίνεται ακόμα μία αναφορά και στον Γκουστάβο Πογιέτ, ως τον πιθανό επόμενο προπονητή της Φόρεστ, τονίζοντας ότι είναι ο κύριος υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πάντως πως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει διαψεύσει όλα τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγγλικό σύλλογο.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες