Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Οι τραυματισμοί πριν και στη διάρκεια του τελικού…

Οι τραυματισμοί πριν και στη διάρκεια του τελικού…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία…λεπτομέρεια που αποδείχθηκε πολύ σοβαρή στον τελικό του Κυπέλλου.


***Υπέστη θλάση, λέει, ο Βάργκας και θα χάσει το υπόλοιπο των πλέϊ οφς.

***Ένας από τους λόγους μίας θλάσης, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής που την έπαθε έπαιξε «στα κόκκινα» στο παιχνίδι που υπέστη τον μυϊκό τραυματισμό. Κι η ΑΕΚ είχε παίκτες που έπαιξαν στο κόκκινο στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

***Ο Ολυμπιακός δεν είχε. Είδατε εσείς κανένα παίκτη του Ολυμπιακού να έχει τράβηγμα η, θλάση στον τελικό και γενικά να υποφέρει;

***Το φοβερό με τον Ολυμπιακό είναι ότι είχε τραυματισμούς πριν τον τελικό! Για την ακρίβεια τους είχε πριν τον αρχικά ορισθέντα τελικό, που αναβλήθηκε, αλλά τα προβλήματα τον ακολούθησαν μέχρι και την ημέρα που έγινε το παιχνίδι!

***Το ένα του Ομάρ, που βέβαια δεν μπορούσε να παίξει καθόλου και το άλλο του Ιντέγε, που όταν έφτασε η ώρα του τελικού είπε στον προπονητή ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει από τους πόνους και ότι αν χρειάζονταν θα έμπαινε στο β΄ημίχρονο.

***Ακόμη κι αυτή η…λεπτομέρεια «έλεγε» πολλά: ο Ολυμπιακός είχε τραυματισμούς πριν παίξει, κατά την προετοιμασία του, που ούτως η, άλλως δεν αποδείχθηκε η...καλύτερη, ενώ η ΑΕΚ είχε τραυματισμό όταν έπαιξε, από την υπερπροσπάθεια…

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες