Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Ξέσπασμα Καραπαπά για Καραϊσκάκη, Κόκκαλη και Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασμα Καραπαπά για Καραϊσκάκη, Κόκκαλη και Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανάρτησε μήνυμα στο fb στο οποίο δίνει …απαντήσεις σε όσα γράφτηκαν για το γήπεδο του Ολυμπιακού, με αφορμή την ανακατασκευή της Λεωφόρου.


«Επειδή σηκώθηκε κουβέντα για το γηπεδικό ζήτημα, κάποιες διευκρινίσεις σε νεόφλωρους και παλαιοκλαψουρίζοντες: Για να φτιάξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γήπεδο, η Πολιτεία ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕΝΤ! Για το Καραϊσκάκη ο μεγάλος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ έβαλε 20 από την τσέπη και τα υπόλοιπα 40 εκατ. συν όσα προκύπτουν στην πορεία τα βάζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Τα τελευταία χρόνια ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ βάζει εκατομμύρια στο γήπεδο για να γίνουν αποπληρωμές και για να δημιουργούνται χώροι και υποδομές που έχουν ελάχιστα γήπεδα στον κόσμο.

Και όλα αυτά σε ένα γήπεδο που ΔΕΝ "χαρίστηκε" όπως λένε οι παπαγάλοι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι Λεωφόρος (Περιβόλα) ή Πυλαία. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! Αν θέλετε να φτιάξετε πραγματικά γήπεδο και να μη σπάτε τα ρεκόρ σε μακέτες να βρείτε έναν ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ή ένα ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Που θα είναι πραγματικά οπαδός της ομάδας σας και όχι περαστικός... Άντε γιατί δε μιλάμε, δε μιλάμε και στο τέλος... Δείτε τώρα τη φωτογραφία. Δεν είναι μακέτα. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ...», ήταν το μήνυμά του.Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες