Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Διπλό.. μεταγραφικό ραντεβού Σίλβα στην Πορτογαλία!


Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει στην Πορτογαλία επαφές μεταγραφικού περιεχομένου με ανθρώπους των Εστορίλ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ επανέρχεται η περίπτωση του Γιόαν Ταβάρες.


Ο 28χρονος στόπερ - που δεν θα συνεχίσει στην Εστορίλ - εξακολουθεί να είναι μία περίπτωση που αρέσει ιδιαίτερα στον Μάρκο Σίλβα. Ο Γιόαν Ταβάρες του οποίου το συμβόλαιο τελείωνε φέτος είναι ένα σημείο αναφοράς για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού στην αγορά της χώρας του.
Στην Πορτογαλία τονίζεται δε πως ο πιο πιθανός προορισμός του Ταβάρες είναι το Λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από την Πορτογαλία, ο Σίλβα θα έχει αυτές τις ημέρες ραντεβού με στελέχη των Εστορίλ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για να μιλήσει για παίκτες για τη νέα περίοδο. Στις επαφές αυτές ενδέχεται να δώσει το παρών και ο ατζέντης του ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μία προσπάθεια για να μιλήσει και με την Πόρτο.
Εκτός από τον Ταβάρες υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Σίλβα από αυτές τις ομάδες. Περιπτώσεις όπως του επίσης στόπερ, Τομπίας Φιγκεϊρέδο, 22χρονου παίκτη της Σπόρτινγκ.

Πηγή:Olympiacos-blog.blogspot.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες